reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Ja miałam r.36 a teraz ciasno mi każdych spodniach,jak narazie chodzę w legginsach.Muszę kupić sobie jakieś ciążowe... ale zamiast szukać spodni to ja spodenek na lato szukam

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja już po świętach zaczęłam chodzić w ciążówkach, bo było mi wygodniej, chociaż jeszcze wchodziłam w normalne. Teraz też wejdę i nawet się zapnę, ale po 5 minutach zaczyna mnie tak uciskać w pasie, że muszę zdjąć - co w pracy nie było zbyt praktyczne :p Gorzej, że strasznie dużo bluzek poszło też w odstawkę, bo przed ciążą miałam śladowy biust, a teraz jednak jakiś tam jest i te bardziej przylegające bluzki wyglądają delikatnie mówiąc dziwnie. Ale kupiłam ze trzy takie oversizowe w zwykłych sklepach. W legginsach chodzę tylko po domu, jakoś się nie mogę przełamać do chodzenia na zewnątrz, z resztą teraz zimno - na wiosnę do jakiejś tuniki może...

Z dzisiaj

Załączniki

• 1453493992773.jpg
    1453493992773.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 122
Ja jutro robie rewolucję w szafie. te spodnie które narazie nie ubiore idą do pudeł bo tylko mi miejsce zajmują..

Ja miałam lenia i pi pracy mi się nie chciało a w weekendy zawsze coś ale jutro porządek musze zrobić. bo przeszkadzają mi ciuchy które i tak narazie nie ubiore a zajmują miejsce...

ślicznie ciazowy :) ale ty chudzinka jesteś :)
Dziękuję! ☺ No, całe życie walczę o dodatkowe kilogramy. Od liceum nie utylam ani grama :/ mogłam jeść i jeść i jeść a waga w miejscu.. dopiero teraz w ciąży, jak narazie 3kg do przodu, bardzo się cieszę a bycie chudym, jak niektórym się wydaje wcale nie jest takie fajne :p

ewjaa wiem bo przez całe życie aż do liceum byłam chudzinka i ciągle mi mówili żebym przytyla a ja jadlam i jadlam i nic z tego, dopiero później siedząca praca, nastepnie problemy z tarczyca zrobily swoje ale nigdy otyła nie byłam.

reklama
Do góry