reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe brzuszki :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1453538955.635557.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1453538972.020465.jpg
14tydz.i6dni ale spokojnie to przed śniadaniem jeszcze [emoji6][emoji12]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453538955.635557.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453538955.635557.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 274
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1453538972.020465.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453538972.020465.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 272
reklama
Ogolnie schudłam 15kg i mam juz rozstępy na nogach,biodrach i pupie teraz tylko modlę sie zeby brzuch ocalał [emoji6] kiedys ważyłam 75kg i zjechałam do 60kg teraz mam juz +4kg

Wmazur to może odchodzisz nas tak po porodzie? Na pewno nie jednej by się przydało te -15 kg choć to była na pewno Twoja ciężka praca i sporo wyrzeczeń....

Raczej moja głupota chłopak w którym byłam zakochana po uszy powiedział mi,ze jestem gruba i tak mnie to zabolało ,ze Robiłam sobie głodówkę w 1.5miesiaca schudłam ale wyniszczylam swoj organizm potem efekt jojo . Naszczescie to stare czasy byłam młoda i głupia dzis wiem,ze zdrowa dieta,systematyczność ,upór w dążeniu do celu mimio wolniejszych efektów sa lepsze i trwalsze niż głupie Głodówki [emoji6] teraz mam meza który akceptuje moje wady jak i zalety i obojętnie czy jestem w rozciągniętym dresie czy tez w eleganckiej sukience codziennie mówi mi,ze jestem piękna [emoji173]️ ale co do wspólnego ćwiczenia po ciazy i jakiejś diety to wspólnie możemy cos podziałać ja zaczęłam lekkie ćwiczenia od tego tyg.juz[emoji4]

reklama
Do góry