reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
No patuska, masz rację, sam tluszcz...
A tak już na serio, masz śliczny ciążowy brzuszek i grzechem by było powiedzieć, że jesteś gruba, bo widać ogólną sylwetkę! Każda z nas rośnie po swojemu, każdy dzidziuś rośnie. Każdy ma inne predyspozycje itd. Musimy przybrać na wadze, bo przecież ponad 3kg dzieciątka pewnie większość z nas wyda na świat. Najważniejsze by maluchy były zdrowe! Uważam, że każda kobieta, która decyduje się ma ciążę, musi liczyć się z konsekwencjami w postaci zmian ciała.
Wszystkie brzuchatki są śliczne!!! I nie dajmy sobie wmówić nic złego.komuś, kto leczy swoje chore kompleksy. Mamuśki, w brzuszkach siła!
A tak już na serio, masz śliczny ciążowy brzuszek i grzechem by było powiedzieć, że jesteś gruba, bo widać ogólną sylwetkę! Każda z nas rośnie po swojemu, każdy dzidziuś rośnie. Każdy ma inne predyspozycje itd. Musimy przybrać na wadze, bo przecież ponad 3kg dzieciątka pewnie większość z nas wyda na świat. Najważniejsze by maluchy były zdrowe! Uważam, że każda kobieta, która decyduje się ma ciążę, musi liczyć się z konsekwencjami w postaci zmian ciała.
Wszystkie brzuchatki są śliczne!!! I nie dajmy sobie wmówić nic złego.komuś, kto leczy swoje chore kompleksy. Mamuśki, w brzuszkach siła!
madziolina_p
Hehe no bardzo tłuste. Hehe śliczne brauchole
iwonaimaja
Julka89.89
Cudzie trwaj..
śliczne brzuchole
Kamcia2810
Patuska mi napisalyscie, ze 20 kg nie widac, a ty gdzie te 12,5 schowalas?
Justa za to twój ma już imponujący rozmiar
Julka89.89
Cudzie trwaj..
reklama
Patuska mi napisalyscie, ze 20 kg nie widac, a ty gdzie te 12,5 schowalas?
Kamcia tez chciałabym to wiedzieć [emoji3]
Byłam szczupła przed ciążą wysoka...z tyłozgięciem macicy to gdzieś to wszystko rozeszło się po kościach [emoji6]
Twoje 20 na cala ciążę moje 12.5 do połowy [emoji6]
Swoją drogą nie przejmuje się nimi bo wyglądam całkiem dobrze. Bynajmniej ręce mam jako takie a nie grabie [emoji3]
Maluszki rosną tak jak powinny...a reszta? Co to jest cała reszta w chwili gdy się wie ze dzieci są zdrowe...to jest mało ważne wtedy.
Dziecko najważniejsze. Ale Twoje 20 kilo to seksowne 20 kilo było...