reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Wszystkie brzuszki super :)

Żeby jeszcze te kg potem tak łatwo schodzily... Ja miałam +18 i o ile 10 kg zeszło samo to z pozostałymi ośmioma musiałam się nameczyc. Dopiero po około roku poczułam się jak dawniej. Dlatego teraz będę już bardziej uważać bo nie chcę tyle przytyć :p

reklama
Wszystkie brzuszki super :)

Żeby jeszcze te kg potem tak łatwo schodzily... Ja miałam +18 i o ile 10 kg zeszło samo to z pozostałymi ośmioma musiałam się nameczyc. Dopiero po około roku poczułam się jak dawniej. Dlatego teraz będę już bardziej uważać bo nie chcę tyle przytyć :p
Ja już wam pisałam że w pierwszej przytylam 33:-D. Jadłam jak świnia a na końcu jeszcze puchłam. Ale jakoś zylam. Teraz mogłabym przytyć mniej ale zobaczmy

Pięknie już się zaokrąglają wszystkie brzuszki. I absolutnie wszystkie są urocze i jedyne w swoim rodzaju. W końcu to domki naszych maluszków!:) Muszę i ja w końcu pochwalić się moim domkiem. Może jutro...

Wrzucam moj, wg OM zaczynamy dziś 22 tydzień, wg usg podobno dzidzia starsza, choć w piątek już polowkowe i się okaże, a swoją drogą nie mogę już się doczekac!

Załączniki

• 1457889565671.jpg
    1457889565671.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Do góry