fazerkamm
Fanka BB :)
Tego nie kwestionuje ja tez sje ciesze ze swojej sloniowatosciJa osobiście wolę swój bardzo widoczny,zawsze chciałam mieć brzuchol,a że tak wcześnie widoczny to tym lepiej )) dłużej będę się nim cieszyć; p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie kwestionuje ja tez sje ciesze ze swojej sloniowatosciJa osobiście wolę swój bardzo widoczny,zawsze chciałam mieć brzuchol,a że tak wcześnie widoczny to tym lepiej )) dłużej będę się nim cieszyć; p
ja w pierwszej ciąży miałam do połowy ciąży mały brzuszek, teraz już szybciej się uwidoczniłWmazur1988 na moje oko to narazie nic nie widac
Podziwiam takie organizmy gdzie w polowie ciazy i brzuszek praktycznie taki jak przed ciążą... faaajnie nie to co ja, slonica