reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
0e219d69f0625245530964c78d6c68f4.jpg
a26a8b12ee92fdd697c7254cf7f61a3f.jpg
49198fc3baa717bea0e2156a8321a464.jpg
nasz 20tydz.1dzien [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wmazur1988 na moje oko to narazie nic nie widac ;)
Podziwiam takie organizmy gdzie w polowie ciazy i brzuszek praktycznie taki jak przed ciążą... faaajnie :) nie to co ja, slonica :p

Ja osobiście wolę swój bardzo widoczny,zawsze chciałam mieć brzuchol,a że tak wcześnie widoczny to tym lepiej :))) dłużej będę się nim cieszyć; p

Ja wieczorami mam naprawdę spory ten jest przed śniadaniem ale w porównaniu do tego co miałam przed ciąża jest duża bardzo duża zmiana. W wadze 6kg na plusie wymiary to w pępku 84cm na pieprzyku 91cm

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry