reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
gwiazda pokazuj! wszystkie brzuszki są cudowne
Jutro u dziadków jak będę to zrobię i wrzucę ale mi wszyscy mówią ze gruba jestem a praktycznie nie przytylam za dużo
madziolina_p
Gwiazda to czekamy
fazerkamm
Gwiazda_237 czekamy zatem na zdjecie Twojego brzuszka
Ze mnie znajomi sie smieja ze mam ogromny brzuch ale wisi mi to i powiewa bo przeciez to nie jest zalezne ode mnie ze mam taki a nie inny brzuszek
Ze mnie znajomi sie smieja ze mam ogromny brzuch ale wisi mi to i powiewa bo przeciez to nie jest zalezne ode mnie ze mam taki a nie inny brzuszek
U mnie patrzą na brzuch, pytają który to miesiąc, dowiadują się, że początek piątego, mówią, że wielki, po czym patrzą z politowaniem i mówią "no tak, ale to bliźniaki" a czasem dodają "no ale przy bliźniakach to zrzucisz raz-dwa". Nie wiem, czy jeśli nie zrzucę raz-dwa, to przestaną się do mnie odzywać, czy co?
madziolina_p
Hehe dobre
fazerkamm
Papagena dokładnie! !! Ludzie sa dziwni!!
Najbardziej mnie wkurzyla ciotka mojego M. Gdy się dowiedziala ze ja chce drugiego chlopca to odpowiedziała do mojej tesciowej "Ona nie wie co mowi" wtf sobie pomyslalam... i ogolnie ze kijowo ze bedziemy mieli drugiego chlopca bo niby chlopak nie pomoze tyle w domu co dziewczynka.. kompletnie sie z tym nie zgadzam.. i jak najdalej od takich ludzi.... a kysz.. a kysz...
Najbardziej mnie wkurzyla ciotka mojego M. Gdy się dowiedziala ze ja chce drugiego chlopca to odpowiedziała do mojej tesciowej "Ona nie wie co mowi" wtf sobie pomyslalam... i ogolnie ze kijowo ze bedziemy mieli drugiego chlopca bo niby chlopak nie pomoze tyle w domu co dziewczynka.. kompletnie sie z tym nie zgadzam.. i jak najdalej od takich ludzi.... a kysz.. a kysz...
reklama