reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Gwiazda_237 czekamy zatem na zdjecie Twojego brzuszka :)

Ze mnie znajomi sie smieja ze mam ogromny brzuch ale wisi mi to i powiewa bo przeciez to nie jest zalezne ode mnie ze mam taki a nie inny brzuszek :)

Ludziom nie dogodzi. Tobie ze za wielki mówia. Mi ze za mały...

f2w3kw7ihyqz70ec.png

U mnie patrzą na brzuch, pytają który to miesiąc, dowiadują się, że początek piątego, mówią, że wielki, po czym patrzą z politowaniem i mówią "no tak, ale to bliźniaki" :D a czasem dodają "no ale przy bliźniakach to zrzucisz raz-dwa". Nie wiem, czy jeśli nie zrzucę raz-dwa, to przestaną się do mnie odzywać, czy co? :)

Papagena dokładnie! !! Ludzie sa dziwni!!
Najbardziej mnie wkurzyla ciotka mojego M. Gdy się dowiedziala ze ja chce drugiego chlopca to odpowiedziała do mojej tesciowej "Ona nie wie co mowi" wtf sobie pomyslalam... i ogolnie ze kijowo ze bedziemy mieli drugiego chlopca :o bo niby chlopak nie pomoze tyle w domu co dziewczynka.. kompletnie sie z tym nie zgadzam.. i jak najdalej od takich ludzi.... a kysz.. a kysz...

reklama
papagena nie widze Twoje suwaczka ale poczatek piatego? ja tez tak wczoraj liczylam ze sie doliczylam raczej konca piatego niz poczatka :p

Do góry