reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

dziewczyy jakie liczne te wasze brzuszki, teraz sa takie roznice w ksztacie i wielkosci,ze zastanawiam sie jakto bedzie wygladalo przed porodaminaszymi w 9miesiacu :)
moj wciaz jeden z miejszych patrzac na wasze zdjecia a w srodku szalenstwa sie dzieja :)

reklama
A to mój brzusio,wg OM zaczynamy dziś zaczynam 20 tydzień, ale wg usg dzidzi jest ok tydzień starsze

Załączniki

• 1456664041718.jpg
    1456664041718.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 119
  • 1456664050533.jpg
    1456664050533.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 111
Dziewczyny to chyba terminy mamy podobne bo ja z usg1go mam na17.07 dziś na10:30 mam usg połówkowe to się dowiemy kto jest moim małym lokatorem Michał czy Nadia [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Od początku Michas nawet jak mówimy to już jakoś tak samo z siebie,ze chłopczyk i podobno dużo się nie zmieniłam to podobno na chłopca w kalendarzyku chińskim niby chłopiec i na początku ciągnęło mnie i jadłam słone,kwaśne itp wiec zobaczymy czy się sprawdzi. Nie mamy ciśnienia żeby chcieć jakoś bardziej chłopca po prostu tak odczuwam [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry