reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Laktacja

ja wczoraj musiałam wyczyniac akrobacje na działce. Karola za nic na świecie nie chciała jeść na siedząco... Piernik mały! a na leżąco chyba z 15 minut ciągnęła!!!

mój Rafał ostatnio doprowadził mnie do łez mówiąc: Kochanie, dajesz jej wszystko, czego jej do życia potrzeba!!!! :) :) :)

reklama
ivka76 pisze:
U nas nie ma problemu z pozycjami! Moglibyśmy się chyba karmić wisząc głowami w dół, a Szymola i tak by nic nie zniechęciło do ukochanego "didusia". Zakładamy karmienie tylko "didusiem" przynajmniej do ukończenia 6m-ca, albo nawet do końca 9m-ca. Zobaczymy jak to będzie.

;D ;D u nas to samo ;D ;D ;D

przy czym cyc jest dobry na wszystkie smuteczki i mogłabym Maksa co 15 min dostawiać i on zawsze tak samo chętnie zasysa :laugh:

do utulenia to w większości przypadków potrzebny jest cyc. A co do karmienia to i na leżąco i na siedząco nam wychodzi ;)

Też bym tak chciała, żeby cyc działał jak uspokajacz, u nas raczej odwrotnie :( No, ale i tak się cieszę, że w nocy Jaś pije z cyca, no i że tylko raz na 3-4 dni dostaje mieszankę.  :laugh:

U nas juz wszystko dobrze z jedzonkiem, strasznie sie ciesze bo juz sie zaczynalam martwic :)
Ja sobie teraz nie wyobrazam nie karmic tak juz sie przyzwyczailysmy do cycusia :) i mam nadzieje ze bedzie tak jak najdluzej bo u nas cycus dobry na wszystko :)

my tez tylko na lezaco sie karmimy. duzzza wygoda a i przysnac sobie mozna. chco problem powstaje gdy trzeba jesc poza domkiem :(

reklama
Jak się ciesze ze sie nie poddalam w tym karmieniu piersia bo czasami mialam ochote przestac karmic i przerzucic sie tylko na mieszanke. Ale im Kubus starszy tym mądrzejszy juz się tak nie wyrywa. Wystarczy mu 7 minutek. I potem 3h lub 2,5 spokoju. Nie to co kiedys wiecznie glodne dziecko i jedzenie co godzine.

Do góry