reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Laktacja

a u nas koniec cyca :(
dziś nad ranem bylo ostatnie karmienie
troszkę mi smutno,

czuję mrowienie i trochę pokarmu zalega ale myślę że to przejdzie, zobaczymy juro, jak nie to pomogę sobie odciągaczem

reklama
mamaoli pisze:
czuję mrowienie i trochę pokarmu zalega ale myślę że to przejdzie, zobaczymy juro, jak nie to pomogę sobie odciągaczem

odciągacz to raczej utrzyma Ci laktację, bo będziesz pobudzać piersi do produkcji,

zobacz co się będzie działo i w razie czego idź po bromergon do lekarza.

azik, chyba racja z tym odciagaczem ;) ale pokarmu nie zostalo zbyt wiele więc myslę że bedzie OK

zwłaszcza że przez ostatnie dwa dni karmiłam tylko nad ranem

Pytia: tak dokarmiam Piotrka butlą. teraz próbuję go oszukać, że zrobię trochęsztucznego, a potem trochę zje z cyca. raz więcej, raz mniej.

u mnie po chwilowym kryzysie nagle mam znowu nadprodukcje :) i jak Ola ciagnie z jednego to z drugiego zalewa wszystko dookola ;D Ostatni raz tak mialam 1,5 tygodnia po porodzie :) Musze pieluch uzywac ;D

U nas kilka ostatnich dni nie bylo tak bardzo goraco (tzn. jest cieplo, ale chlodniej niz w tamtym tygodniu, dobrze nam sie i zyje i spi :) ) wiec Catherinka- zapraszamy do Sieradza :)

mamaoli pisze:
a u nas koniec cyca :(
dziś nad ranem bylo ostatnie karmienie
troszkę mi smutno,

ja tez tak miala i zawsze podczas kapieli troszke masowalam i odciagalam i nie mialam klopotu szybko mi zanikl całkiem

reklama
Do góry