reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Gratuluję udanych wizyt, współczuję infekcji..... Ja zawsze byłam podatna na takie 'paskudztwa' i często coś się do mnie doczepiło, ale teraz, odpukać (!!!!), wszystko jest ok.

Pchła obawiam się że jedyna chcesz mieć niespodziankę!! W sumie to przez chwilkę też się nad tym zastanawiałam, bo nie planuję pokoiku różowego/niebieskiego, ale ja mam moooooocne przeczucie, że to chłopak, a moja siostra i mama, że nie dziewczyna, więc chce pokazać kto tu jest mądrzejszy!!!:-D

ja chcę wiedzieć ze względu na rzeczy, które ewentualnie będe musiała zmienić, dokupić, chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała zmieniać nic ;-) i zrobić na złość teściowej, która wiecznie drażni mnie tekstem, że będzie chłopak :-D

ja chcę wiedzieć ze względu na rzeczy, które ewentualnie będe musiała zmienić, dokupić, chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała zmieniać nic ;-) i zrobić na złość teściowej, która wiecznie drażni mnie tekstem, że będzie chłopak :-D

Dotkass ty mi to z ust wyciągnęłaś:-). Też mam nadzieję, że sukienki jeszcze się na coś przydadzą i zagram na nosie teściowej która cały czas podkreśla, że dziewczynkę już mamy to teraz POWINIEN być chłopczyk!

pchełko ja będę wiedziała za max 3 tygodnie, jak będę wyniki z amnio
zoyaa gratulacje i 5+ i Kubusia:-)
moja znajoma ma córeczkę maleńką o imieniu Zoya:tak:

my też jeszcze nie znamy płci, a bardzo chcemy ;-) za tydzień mam kontrolną wizytę, ale nie wiem czy będzie szybkie usg, zobaczymy.
u nas opinie czy chlopiec czy dziewczynka są podzielone po rodzinie ;-) zresztą nawet mój mąż twierdzi że chłopak, a ja że dziewczynka, zobaczymy co silniejsze X czy Y ;-)

reklama
ja dopiero wizyta za 2 tygodnie;)))Ale pomyslalam z mezem, ze skoro tak dluzgo czekalam i nie wiem to...wole w ogole nie wiedziec:)))) To chyba mile jak rodzi sie i polozna mowi: To chlopiec/dziewczynka :))) Az sama sobie sie dziwie bo ja to strasznie niecierpliwa jestem, nawet na czerwonym minute nie moge ustac jak sie swiatla zmieniaja...NIe zapomne swojej pierwszej randki z mezem kiedy to walilam piescia w slup zeby zmienilo sie na zielone a on stal i myslal: Nic z tego nie bedzie...:cool2:

Do góry