reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Falidae to pij dużo, a jak już nie możesz to spróbuj jakoś tą wodę 'przemycić' w zupce, albo soczystych owocach. A jak jest z łożyskiem, może się jeszcze 'przesunąć'? Bo mi się wydawało, że jak się już uczepi i jest przodujące to tak zostanie, ale to tylko mój głupi wymysł :)

Karenka trzymam kciuki, obu było ok!! Współczuję czekania, ale chyba najlepiej teraz nic nie czytać w internecie a najlepiej zająć głowę czymś innym, może jakaś dobra książka??

Ja wczoraj też miałam wizytę, ale taką zwykłą, kontrolną. Zbadaliśmy się na fotelu, usg nie było, lekarz oglądnął wyniki prenatalnych (powiedział że super) no i jak już pisałam na wątku głównym powiedział mi, że niestety kończy pracę w klinice z końcem listopada, więc czeka mnie zmiana prowadzącego :-(. Bardzo mi przykro bo byłam z niego zadowolona, świetny specjalista, no ale nic nie poradzę.
Mam jeszcze u niego jedną wizytę za 4 tyg i jak zrobi mi usg (bo zazwyczaj robi na wizycie) to pewnie się dowiemy co tam w brzuszku siedzi:-)

Gratuluję udanych wizyt!!:-)I trzymam kciki za następne!
Falidae współczuje piaseczku w nerkach! Oby szybko się wypłukał:tak:

Ja byłam u lekarza kilka dni temu i wszystko w porządku. Usg nie zrobił. W 20 tc powie mi jak płeć, więc muszę uzbroić się w cierpliwośc :)

Ja dziś zaliczyłam wizytę było tylko usg no i nadal nie wiem co tam w brzuszku siedzi bo maleństwo jest głęboko i na dodatek odwrócony buźką do mojego kręgosłupa. Rośnie zdrowo, serduszko pięknie pika nic tylko się cieszyć.

Badania wyszły ok. Witamin mam nie łykać a sytuacja z włosami się unormuje więc mam się nie stresować. Co gorsza waga poszła bardzo w górę:zawstydzona/y::-(

Witajcie,
ja też już po kontrolnej wizycie. Duphaston mam brać do końca opakowania i dać sobie na spokój :-)
No i dał mi tabletki dopochwowe na kolejną w tej ciąży infekcję.

dziewczeta ciesze sie ze same dobre wiesci z wizyt :-)

majra, swietne wyniki :-) ciesze sie bardzo, jestes na pewno spokojniejsza :-D

Nef, ale frajdę mieliscie :-) Gosia byla zainteresowana? no i jak milo ze znajomy dzidzie Wam ogladal :-)

felidaee, zdrowka zycze!!! oby piasek szybko i bezbolesnie splynal do morza

Karenka, duzy buziak dla Ciebie i moje cieple mysli :-* bedzie zdrowa cora! :-D :tak:

justa_c1979, super wiesci, gratuluje!!

Aneta_85, gratki corenki :-D bedzie mial Filipek siostrzyczke la la la super!!
a powiedz jak ta infekcja sie objawiala, uplawy? swedzenie?

Julianka33, Tobie rowniez gratuluje pomyslnej wizyty :-)

reklama
Moje Drogie a ja byłam dzisiaj na USG , ogólnie maluch na 5 + :-) więc cieszymy się przeogromnie :-)
no i już wiemy, że będzie chłopczyk :-):-):-)

Do góry