reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Mój od kiedy tenperatura powietrza spadła jest jak Anioł ;) czasem z małymi rożkami jak np wczoraj zdrzemnął się o 20 przy cycu 10 min i szalał do 22 oglądając z nami film a nam się tylko śmiać chciało ;)

reklama
Szaj ja też tak mam z moją.
Doli to moja na dodatek jeszcze sie obraca na brzuch w efekcie wielki wrzask bo przybiera bardzo nie naturalną pozycję wygieta i w pół wisząca
Nawet 5 min nie chce posiedzieć na bujaku, przed chwilą właśnie całkiem zjechała

Ostatnia edycja:
moja w lezaczku przypieta bo gdyby nie to to by chyba zlazla :p

Aneczka u mnie do niedawna tez szal przetworow:dzemy ogorki, jeszcze czekam na sliwki zeby tez dzem zrobic :D na zime beda jak znalazl, domowe :D

u mnie jutro dynia, narazie chyba najlepiej podeszla sloiczkowa marchewka :p

Uuu to u was już miesko :)
moja to czasem ladnie buzke otwiera a czasem to jakby w ogole nie zainteresowana jedzeniem. A jak pacnie mi w łyżkę czasem to kaszka jest wszędzie ;)

hej

pobudki 2 w nocy
buuu
cieszyłam się na zapas i mnie pokarało

nacias ale Twój Karol sporo starszy :-) to nie dziwne, że takie akrobacje robi! :-)

Szaj jak tam dziś??

natasza to kinomaniak Ci rośnie ;-)fajnie, że mięcho zaakcptowane!

asia no to wygrywasz hehehe przypinaj pasami koniecznie

No Karol 17.09 będzie miał pół roku :-) trochę się uspokoił i nie jest źle. Jest spokojniejszy, bardziej szczęśliwy i można się z nim normalnie pobawić :-) nie wrzeszczy non stop i na powrót umie się trochę sobą zająć :-)

reklama
Karol już prawie nie wyjeżdża tak z leżaczka. Jak miał około 5 miesięcy to tak wyjechał, że wisiał nogami i prawie wypadł. Teraz ma lepszą frajdę. Jak go nie przypnę to obraca się na brzuch i w ten sposób "ucieka". Samego nieprzypiętego już go tak nie zostawiam :D Ulubiona pozycja na dywanie to na brzuszku. Obraca się w trybie ekspresowym. Zaczyna pełzać, ale baaardzo nieporadnie. Jak nie może szybko dopełznąć do czegoś, albo ma lenia w pupci to się złości :)

Do góry