reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No u nas też około 4-5 min jak bardzo głodny, a ok. 10-13 min. jak mniej głodny i chce pociumkać :)

Basen świetna sprawa ! Marzę, by z małym i Mają chodzić !!! Tylko nie upilnuję dwójki sama :(

Z Markiem byle jak.... niby kontakt jest, niby co jakiś czas wpada do dzieci, ale jakoś tak bez emocji. :/

Ślicznie mały je marchewkę !!! Nie mogę się napatrzeć !!! CUDO ! :)

Mój za miesiąc dopiero spróbuje ;)

Tak na szybko go zmierzyłam to ma 60 cm, na prosto miarką, do pięty, ale ciuszki 62 cm za małe :/
A waży 6 kg, jak się urodził ważył 3310.
Za 5 dni stuknie mu 3 miesiące :)

Asiatipl i jak tam, usnela w końcu ? Może gorszy dzień, moja,czasem ma jakieś humory, ze dwa razy chyba miala raka akcje ze po kąpieli nie dalo rady nakarmic bo był krzyk jak ja kładlam do karmienia a na rękach sie uspokajala

Asia wro moja też ok. 10 minut, czasem krócej a czasem dłużej, jak dużo mleka, np po nocy, albo jak po prostu zasnie bi wtedy sama jej zabieram jak widzę ze spi u tylko tak sobie łapie i moja cały czas z jednej na jedno karmienie, czasem jadła obydwie na noc ale ostatnio zasypia po opróżnieniu jednej

Dziewczyny a jagody można ? Bo słyszałam ze właśnie też mogą zatwardzenie powodować

aga,
nie strasz ;) Ja jadłam pierogi z jagodami przedwczoraj i Mała faktycznie trochę się męczyła wczoraj i dziś z brzuszkiem.

W takim razie ja też nie karmię za krótko. Idzie zwariować, serio. Momentami czuję się jak wyrodna matka, bo moje dziecko za mało waży :p Tyle, że ja bardzo tego pilnuję by Mała dużo jadła. To nie zmienia faktu, że pediatra dziwnie na mnie patrzy... ;)

I moja też ma czasami takie dni, że marudna, spać nie może i tylko na rękach - najlepiej w ruchu ;) Ale to pewnie te skoki rozwojowe ;) Poza tym weźmy pod uwagę to, że nasze maluchy to też ludzie i może im się zdarzyć gorszy dzień ;)

reklama
Aga bo jagody mają takie właściwości ;) ale z umiarem można ;) jak zjesz za dużo to i Ty to poczujesz :p

Asia a co Ty się przejmujesz... Jak dziecko zdrowe to przecież nic się nie dzieje...nie patrzcie ciągle na przyrost wagi innych dzieci czy to ile inne dzieci jedzą i jak długo bo zwariujecie...każde dziecko jest inne i rośnie i dojrzewa w swoim tempie...niemowlak.nie da się zaglodzic, głośno ogłosi.bunt ;)
Posiadanie dziecka to nie zawody ;-) jedno mniejsze drugie większe, jedno bardziej bystre drugie mniej....w dorosłym świecie przecież też tak jest ;)

Do góry