reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Brat mojego zeswirowal na punkcie malej, mu sie po nocach sni, ale mnie wkurzal jak przychodzil do szpitala bo mala spala a on nad nia sterczal i probowal budzic caly czas, myslalam ze w leb go szczele. A jak wziol na rece to juz nikt inny nie mogl.
:-D jakoś nie pomyślałabym że facetowi, nie ojcu, może się tak zakochać. Słaodkie to choć irytujące.

Doli ja też bluzkę do góry zarywam :-/

Ja bluzkę tę zawijam :baffled:.

My wczoraj pierwszy spacer w wózku. Poszliśmy po starszego do szkoły. Wózek się sprawdził , zadowolona jestem z niego bardzo kocham jego przekładaną rączkę:laugh2:, Lei jeszcze raz dzięki za zwrócenie uwagi na firmę :-p.

ja na moich rodziców dzisiaj czakam a P. w pracy.

Załączniki

• 20150424_160423.jpg
    20150424_160423.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
Aylin dzięki :*

Babydust a o co chodzi z tym kryzysem lakt. To dziecko się nie najada czy jak się pokarm zmienia ?

Heh no z ta czapka to jej chodziło o to ze mamy jeszcze taka z wloczki zrobiona i po porodzie to na dworze jak jeszcze chłodno było to zakładaliśmy bawelniana i tamtą jeszcze no ale teraz na to ciepło to gdzie... I tak ja już czasem odkrywam trochę bo jak się grzeje...
Powiedziałam tylko ze ciepło i ze by się zgrzala.
Ehh Przecież to nie zima...

Ostatnia edycja:
Jeśli mowa o laktatorze to ja polecam Wam Lovi Prolactis. Porządny w dobrej cenie. Dwufazowy sposób odciągania odzwierciedla naturalny sposób ssania dziecka. Do tego każdy może dostosować silę ssania do swoich potrzeb. Dzięki pamięci sprzęt zapamiętuje indywidualne ustawienia. Oprócz zasilania prądem można używać baterii lub za pomocą dołączonych części zmienić laktator na ręczny. Bardzo fajna torba w którą wszystko było zapakowane , każda część ma swoje miejsce,przegródki i nic nie ma prawa się zgubić.Odciaganie jest bezbolesne a co dla mnie najważniejsze -mega szybkie ;)

Ostatnia edycja:
Aylin to twoje nagranie jest super! Mały od razu się uspokaja. Dzięki :*

Pat wszystkiego naj naj naj :***

Ja zawsze zakładam podkoszulke pod bluzkę więc jak podnoszę do góry koszulkę to podkoszulka mi brzuch zakrywa i nie czuję się taka gola. Jak przystawie małego to nic nie widać.

Pat, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie:*
Super, że masz taką mamę:)
U Małgosi zaczęły się problemy z brzuszkiem, wieczór cały na raczkach, jak tylko ją odkladalam to płacz. Spać poszłam o północy, przed 5 karmienie, a o 7 wzięłam ją do łóżka i spalysmy do 9, kiedy to nakarmil ja mąż, a ja jeszcze leżę... Ale już śniadanie i wstaję:)

Pat wszystkiego naj naj naj :***;-)

Aylin
a co to za melodie? zeby maluszki usypiac?;-)

Vesunna moj wzial dwa tygodnie urlopu...jeszcze mial zalegly z tamtego roku...potem wezmie jak sobie gdzies pojedziemy na wakacje...:tak:

Pat,
Wszystkiego najlepszego. Zdrówka i wielu okazji do odpoczynku :)

Moja wczoraj po południu spała i potem znowu do około 1, to dzisiaj nad ranem już nie było tak kolorowo. Nie płakała, ale jadła co pół h i zasnąć nie mogła. Resztki kikuta pępowinowego zamierzają odpaść, ale póki co jeszcze się skubane trzymają i chyba sobie Mała troszkę naruszyła, bo były ślady krwi. Macie jakiś sposób na to? Bo z jednej strony trzeba wysuszyć, a z drugiej nie naruszyć znowu. Póki co zasłoniłam go gazikiem jałowym, ale na dłuższą metę - nie jest to chyba dobry pomysł.

reklama
Dobry :)

Milia80 juz lepiej jest ... , ale zanim bedzie dobrze minie troche czasu ..

Mam nadzieje ze Małgosi juz lepiej [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Pat wszystkiego najlepszego :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kubus ma katar :(
Chyba od Emily cos podłapał bo ona tez dzis dopiero smarcze :(

Kubus wczoraj dostał prezent od dziadka z PL :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1429958955.447474.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429958989.498657.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429958955.447474.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429958955.447474.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 122
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429958989.498657.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429958989.498657.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 110
Do góry