reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pat wszystkiego nalepszego happy birthday.jpeg

Załączniki

• happy birthday.jpeg
    happy birthday.jpeg
    5,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Mila ja tak samo podkoszulka na ramiączkach a na gorze luźniejsza ale krótsza bluzka i nie widac ani brzucha ani cycka.

Maz pozmywal odkurzył i leci na mecz do chłopaków, takze zaległych Chirurgów obejrze.

Karina zdrowka dla dzieciaków!!

Ja na jedno karmienie 250-300ml produkuje :szok: staram sie rzadziej odciągać i krócej (6-7minut) na zmianę z cyckiem..

Witam się i ja w ten piękny dzień:-)

My po spacerku w ogrodzie botanicznym, było suuuper! Mały przespał cały czas z dwoma przerwami na karmienie. Nakryłam się chustą i karmiłam.

Babydust – nie słyszałam o kryzysie laktacyjnym trzeciego tygodnia, ale może coś w tym jest, bo jak zjadał z jednego cyca, tak teraz często z dwóch żeby się najeść

Aylin – dobrze, że lepiej. Się umęczyliście wszyscy... Chyba wysłałam maila na priv, mam nadzieję, że nie pochrzaniłam niczego.
Kuklaki – pielgrzymki do szpitala to masakra :no:

Pat – najlepszego!
Milia – biedna Małgosia. Mój Mały też się męczy, ale dzisiaj na razie jest ok, zobaczymy pod wieczór.
Karina – zdrówka dla dzieciaczków!!! Super ten miś :-D

co do octeniseptu, to my też używaliśmy, ale położna twierdziła, że często jest za słaby i poleca bardziej spirytus.
Miłego popołudnia, trzeba się cieszyć słonkiem, bo zaraz ma zabraknąć :no:

O co chodzi z tym jedzeniem??? Je co 2 godz przez 40 min... :/ rośnie bardziej teraz??

Natasza uhuhu jaki rozgolony, wszystkie babcie by oszalały :D

Pat fajne zdj :) ale chyba młody to klon ojca, co?

Natasza, jaki Adaś zadowolony :)

Pat, ślicznie się Wojtuś uśmiecha :)

Doli, mamy Bebilon Pronutra, mam nadzieję, że nie jest to jakaś nietolerancja, bo do tej pory dobrze było, a dziś też jak na razie ok, poleżała 3 godz. na brzuszku, a potem znalazłam kupę w pieluszce ;-) teraz jest najedzona i odprężona :)

Aneczka, zazdroszczę takich miejsc do spacerowania :)

reklama
Doli może chłopak ma potrzebe ssania próbuj zastąpić smoczkiem..podobno ok 3 tyg jest przełom w ssaniu i dzieci mega tego potrzebują bo sprawia im to przyjemność tak mówi moja położna ale u nas zaczeło się trochę wcześniej niż 3 tyg :)

Do góry