reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Wróciłam ze spaceru, nóg nie czuję!!!

Młode nakarmione cycem o 10 dalej śpi!!! Jestem w szoku!! Ale porządnie dojadl - bite 40 min jedzenia z dwóch! Najgorsze jest to że cały czas mi mleko leciało!! Muszę zawór zakręcic.. 8-)

Teraz pije piwko slodowe z aldi a mąż robi obiad - makaron ze szpinakiem i boczkiem w sosie smietanowym... 8-)

Milia a to nie wymuszanie było?;) bo mój już tak terroryzuje!!!

Asia wro osuszanie spirytusem,!! Nam odpadł w czwartek z pomocą położnej ,ale też mówiła że długo już i ten octenisept to taki nie bardzo.. Że co spirytus to spirytus :D

Karina o kurcze :/ a skąd?? Psikacie? Misio boski :)

reklama
No Emily pewnie z przedszkola przyniosła ... A on sie od niej zaraził ... Bo innaczej to opcji nie ma ... Bo po spacerku przy 24 stopniach watpie ...

Karina, fajny misio :-) to taki cieknący katar czy tylko kichanie? a Emily poza katarem coś jeszcze dolega? mam nadzieję, że przejdzie szybciutko i w nic się nie rozwinie :*
Dobrze, że juz lepiej się czujesz :-)
Małgosia na razie lepiej, rano ostatnio marudziła jak robiła kupkę,a teraz leży na brzuszku i się rozgląda :-)
Doli, czasem chyba wymusza, ale brzuszek faktycznie twardy, zagazowany i sporo bączków puszcza, staram się masować, dociskać nóżki do brzuszka i więcej kłaść ją na brzuszku. Nie chciałabym na razie poić jej żadnymi koperkami ani kroplami, dopóki jestem w stanie poradzić sobie inaczej.
Hubert ma spory apetyt :-)

Nam po octenisepcie pępek odpadł w 10 dobie, bez żadnych komplikacji typu krew czy inna wydzielina, psikałam kilka razy dziennie.

A my kolejna noc znowu aktywna od 2 do 4. Nie wiem jak jej to zmienić. Bo tak poza tym to jest super. Praktycznie dzidzia cały czas śpi, z pół godzinnymi przerwami średnio co 3 h na przebranie i karmienie. Chciałabym iść już na spacer, ale o ile z dzidzią może już by się udało to ja niestety jak jestem w pozycji pion. dłużej niż 5 min masakrycznie boli mnie podwozie, czy wy też tak miałyście (rodzące sn i z szwami)

Karina misiu śliczny i super pamiątka :)
Kurde nie fajnie z tym katarkiem :-/ oby jak najszybciej im przeszło !!&&&

My już po spacerku i po zakupach Adaś został wyletniony ale dobrze mu było :)

Załączniki

• 1429967334729.jpg
    1429967334729.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 86
Milia a jakie macie mleko? Może jej nie pasuje?

Asiatipl miałam tak też, dopiero po 2 tyg byłam w stanie wyjść..

Ja poprasowalam ciuszki, mąż ze starszym na rowerze, mały coś tam pojekuje..

A ja się wreszcie położyłam :D

reklama
Dobry :)

Milia80 juz lepiej jest ... , ale zanim bedzie dobrze minie troche czasu ..

Mam nadzieje ze Małgosi juz lepiej [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Pat wszystkiego najlepszego :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kubus ma katar :(
Chyba od Emily cos podłapał bo ona tez dzis dopiero smarcze :(

Kubus wczoraj dostał prezent od dziadka z PL :)

Zobacz załącznik 683943Zobacz załącznik 683944

Sliczny misiu. Zdrowka dla dzieciaczkow.

Pat super, ja nigdy nie umiem zlapac jak sie usmiecha, musze sie przyczaic.

Do góry