reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Wróciłam ze spaceru, nóg nie czuję!!!

Młode nakarmione cycem o 10 dalej śpi!!! Jestem w szoku!! Ale porządnie dojadl - bite 40 min jedzenia z dwóch! Najgorsze jest to że cały czas mi mleko leciało!! Muszę zawór zakręcic.. 8-)

Teraz pije piwko slodowe z aldi a mąż robi obiad - makaron ze szpinakiem i boczkiem w sosie smietanowym... 8-)

Milia a to nie wymuszanie było?;) bo mój już tak terroryzuje!!!

Asia wro osuszanie spirytusem,!! Nam odpadł w czwartek z pomocą położnej ,ale też mówiła że długo już i ten octenisept to taki nie bardzo.. Że co spirytus to spirytus :D

Karina o kurcze :/ a skąd?? Psikacie? Misio boski :)

reklama
No Emily pewnie z przedszkola przyniosła ... A on sie od niej zaraził ... Bo innaczej to opcji nie ma ... Bo po spacerku przy 24 stopniach watpie ...

Karina, fajny misio :-) to taki cieknący katar czy tylko kichanie? a Emily poza katarem coś jeszcze dolega? mam nadzieję, że przejdzie szybciutko i w nic się nie rozwinie :*
Dobrze, że juz lepiej się czujesz :-)
Małgosia na razie lepiej, rano ostatnio marudziła jak robiła kupkę,a teraz leży na brzuszku i się rozgląda :-)
Doli, czasem chyba wymusza, ale brzuszek faktycznie twardy, zagazowany i sporo bączków puszcza, staram się masować, dociskać nóżki do brzuszka i więcej kłaść ją na brzuszku. Nie chciałabym na razie poić jej żadnymi koperkami ani kroplami, dopóki jestem w stanie poradzić sobie inaczej.
Hubert ma spory apetyt :-)

Nam po octenisepcie pępek odpadł w 10 dobie, bez żadnych komplikacji typu krew czy inna wydzielina, psikałam kilka razy dziennie.

A my kolejna noc znowu aktywna od 2 do 4. Nie wiem jak jej to zmienić. Bo tak poza tym to jest super. Praktycznie dzidzia cały czas śpi, z pół godzinnymi przerwami średnio co 3 h na przebranie i karmienie. Chciałabym iść już na spacer, ale o ile z dzidzią może już by się udało to ja niestety jak jestem w pozycji pion. dłużej niż 5 min masakrycznie boli mnie podwozie, czy wy też tak miałyście (rodzące sn i z szwami)

Karina misiu śliczny i super pamiątka :)
Kurde nie fajnie z tym katarkiem :-/ oby jak najszybciej im przeszło !!&&&

My już po spacerku i po zakupach Adaś został wyletniony ale dobrze mu było :)

Załączniki

• 1429967334729.jpg
    1429967334729.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 91
Milia a jakie macie mleko? Może jej nie pasuje?

Asiatipl miałam tak też, dopiero po 2 tyg byłam w stanie wyjść..

Ja poprasowalam ciuszki, mąż ze starszym na rowerze, mały coś tam pojekuje..

A ja się wreszcie położyłam :D

reklama
Dobry :)

Milia80 juz lepiej jest ... , ale zanim bedzie dobrze minie troche czasu ..

Mam nadzieje ze Małgosi juz lepiej [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Pat wszystkiego najlepszego :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kubus ma katar :(
Chyba od Emily cos podłapał bo ona tez dzis dopiero smarcze :(

Kubus wczoraj dostał prezent od dziadka z PL :)

Zobacz załącznik 683943Zobacz załącznik 683944

Sliczny misiu. Zdrowka dla dzieciaczkow.

Pat super, ja nigdy nie umiem zlapac jak sie usmiecha, musze sie przyczaic.

Do góry