reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Asia ale sie ladnie uśmiecha moja też już by tak mogła ;)

Oltoma twój to skupiony we śnie :)

Ehh no mój już od tygodnia pracuje, ale korzystamy jak ma wolne, chciałoby sie więcej czasu razem ale coz zarabiać też ktoś musi...

Ja pod wieczor tzn o 18. 19. Bylam na spacerze i jak spotkałam mamę to jeszcze pytała dlaczego tylko jedną czapeczke jej ubralam

reklama
Natasza (lub inna odciagajaca) powiedz mi , ty jak sciagasz to mleko to nie masz wiecej potem?
Kiedy sciagasz przed karmieniem czy po?
Wszystko czy troche.
Kupilam laktator dzisiaj bo moje cycki byly bolace i takie grudki az mi sie robily a mala pije gora 10 min z jednego i najedzona. Avent Natural elektryczny, teraz troche odciaglam no i fajny.

Haha tylko jedna czapka cóż za pytanie :) ja bym się jej spytała ile czapek dziś ubrała :p

Położna dziś mówiła ze bardzo dobrze ze bez czapki jest na spacerze..jak go wyciągam z wózka to bawełnianą ubieram i już :)
W polsce jest tendencja przegrzewania niestety i później chorób :-/

Kuklaki jak ściągałam to praktycznie wsztstko do końca aby rozkręcić ale im więcej będziesz ściągać to więcej bedzie się produkować więc ja od wczoraj rana juz nie sciagam.bo mam bardzo duzo i narazie wiecej nie chce..
Ale sciagalam zawsze po karmieniu

Polozna mi dziś mówila ze dzieci najadają się w 8 do 12minut a niektóre nawet w 5 min a reszta to ciumkanie :) bo mój je tak ok 10 min i balam sie ze za krotko ale powiedziala ze dobrze
I mowila wlasnie abym narazie nie sciagala jak mam duzo a jak zobacze ze zaczyna byc mniej to po karmieniu laktator ok 10 min i nie przejmowac sie czy leci czy nie wazne ze stymulacja :)

kurcze normalnie zazdroszcze wam tej pogody u nas dalej wieje i ja w lekko zimowej kurtce chodze w dalszym ciagu :(
wiec u nas kombinezon i czapka niestety w dalszym ciagu grana :(

Aneczka moze masz tak jak my kryzys laktacyjny 3 tygodnia :( bo u nas dokladnie tak samo dzisiaj
jedzenie co godzine i pobudka po 15 min spania
dobrze ze na dworze zasnela mocno i przeniesiona do koszyczka spala dalej przy otwartym balkonie przez 3 godz :)

Hahaha, dobre z tą "tylko jedną" czapką, uśmiałam się :-D

Karina, to jeszcze prawie m-c, oszczędzaj się... A jesli teraz pomimo odpoczynku będzie Cię coś bolało, to może idź wcześniej?

Kuklaki, a teraz do domu też tłumy przychodzą?

Narazie nie, dzis tylko tesciowa przyszla, a jutro ciocia, tesciowej siostra co nie znam.
Brat mojego zeswirowal na punkcie malej, mu sie po nocach sni, ale mnie wkurzal jak przychodzil do szpitala bo mala spala a on nad nia sterczal i probowal budzic caly czas, myslalam ze w leb go szczele. A jak wziol na rece to juz nikt inny nie mogl.

Jezeli któraś jeszcze chce to nagranie to poproszę mail na prv. Ale wyśle jutro bo laptop musze wlaczyc a juz mi się nie chce po nocy/dniu z zygaczkiem moim. Na szczęście juz nie wymiotuje. Ale caly dzień pralam. Łącznie 4 zmiany pościeli. 4 ręczniki. Plus nasze ubrania

reklama
Do góry