reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Oltoma gratuluje.... !! witamy Adasia
Asia sliczna;-)
Dzis maluszki maja 4 tygodnie ;-)
Asia sliczna;-)
Dzis maluszki maja 4 tygodnie ;-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Oltoma sliczny Adas !! ;-)
Nasza ma 3 tyg dzisiaj i jak na bardzo punktualna osobke dzisiaj przechodzimy kryzys laktacyjny 3 tyg zycia
wisi mi na cycku co godzine i spi tylko ok 15 min
dopiero o 15 zasnela na tyle mocno na spacerze i pozniej przy otwartym balkonie ze przespala 2,5 godz i dzieki temu ja sie moglam przespac bo po takiej nocce i dzionku padam na twarz :/ mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza
wisi mi na cycku co godzine i spi tylko ok 15 min
dopiero o 15 zasnela na tyle mocno na spacerze i pozniej przy otwartym balkonie ze przespala 2,5 godz i dzieki temu ja sie moglam przespac bo po takiej nocce i dzionku padam na twarz :/ mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza
Anulka90
Fanka BB :)
Milia jak ja ubralabym swoją cieniej to zostałabym wygodną matka pewnie już nią jestem wg niektórych ale cóż
Asia86Wro
Fanka BB :)
Przespałam właśnie 4 godziny :O I Młoda też :O Jestem w ciężkim szoku - bo o ile ja tego potrzebowałam, o tyle Mała przeszła samą siebie Ciekawe jak będzie w nocy...
Ja w taką pogodę, jak była dzisiaj, też się chyba tylko zdecyduje na body z długim, śpioszki/pajacyk i ewentualnie cienka, bawełniana czapeczka + kocyk/pieluszka. Ubrałam na werandowaniu ten kombinezonik ze smyka i mała się w nim zgrzała. A jak wiadomo gorzej przegrzać niż żeby dziecko zmarzło. Gorąca dziewczyna, po tacie tak ma
Dziewczyny,
śliczne te Wasze maluszki
Ja w taką pogodę, jak była dzisiaj, też się chyba tylko zdecyduje na body z długim, śpioszki/pajacyk i ewentualnie cienka, bawełniana czapeczka + kocyk/pieluszka. Ubrałam na werandowaniu ten kombinezonik ze smyka i mała się w nim zgrzała. A jak wiadomo gorzej przegrzać niż żeby dziecko zmarzło. Gorąca dziewczyna, po tacie tak ma
Dziewczyny,
śliczne te Wasze maluszki
reklama