reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mój Adaśko

Załączniki

• WP_20150424_001.jpg
    WP_20150424_001.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 86
Nasza ma 3 tyg dzisiaj i jak na bardzo punktualna osobke dzisiaj przechodzimy kryzys laktacyjny 3 tyg zycia
wisi mi na cycku co godzine i spi tylko ok 15 min :(
dopiero o 15 zasnela na tyle mocno na spacerze i pozniej przy otwartym balkonie ze przespala 2,5 godz i dzieki temu ja sie moglam przespac bo po takiej nocce i dzionku padam na twarz :/ mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza :)

Anulka, ja się takimi komentarzami zupełnie nie przejmuję, sama noszę teraz 2 warstwy, np. koszulka i sweterek/bluza, więc małą też ubieram w 2 + cienkie przykrycie, w wózku ciepło jest.

Przespałam właśnie 4 godziny :O I Młoda też :O Jestem w ciężkim szoku - bo o ile ja tego potrzebowałam, o tyle Mała przeszła samą siebie :D Ciekawe jak będzie w nocy...

Ja w taką pogodę, jak była dzisiaj, też się chyba tylko zdecyduje na body z długim, śpioszki/pajacyk i ewentualnie cienka, bawełniana czapeczka + kocyk/pieluszka. Ubrałam na werandowaniu ten kombinezonik ze smyka i mała się w nim zgrzała. A jak wiadomo gorzej przegrzać niż żeby dziecko zmarzło. Gorąca dziewczyna, po tacie tak ma :D

Dziewczyny,
śliczne te Wasze maluszki :)

reklama
Asiatipl, Oltoma sliczne maluszki.

Margo w koncu bedziesz miala spokoju troche. Moja mama tez w poniedzialek wyjezdza. Ale mi duzo pomaga i spoko wiec nie narzekam.

Narazie ciezko mi was czytac bo i moj jest i mama i wogole.

Do góry