reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mój Adaśko

Załączniki

• WP_20150424_001.jpg
    WP_20150424_001.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 90
Nasza ma 3 tyg dzisiaj i jak na bardzo punktualna osobke dzisiaj przechodzimy kryzys laktacyjny 3 tyg zycia
wisi mi na cycku co godzine i spi tylko ok 15 min :(
dopiero o 15 zasnela na tyle mocno na spacerze i pozniej przy otwartym balkonie ze przespala 2,5 godz i dzieki temu ja sie moglam przespac bo po takiej nocce i dzionku padam na twarz :/ mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza :)

Anulka, ja się takimi komentarzami zupełnie nie przejmuję, sama noszę teraz 2 warstwy, np. koszulka i sweterek/bluza, więc małą też ubieram w 2 + cienkie przykrycie, w wózku ciepło jest.

Przespałam właśnie 4 godziny :O I Młoda też :O Jestem w ciężkim szoku - bo o ile ja tego potrzebowałam, o tyle Mała przeszła samą siebie :D Ciekawe jak będzie w nocy...

Ja w taką pogodę, jak była dzisiaj, też się chyba tylko zdecyduje na body z długim, śpioszki/pajacyk i ewentualnie cienka, bawełniana czapeczka + kocyk/pieluszka. Ubrałam na werandowaniu ten kombinezonik ze smyka i mała się w nim zgrzała. A jak wiadomo gorzej przegrzać niż żeby dziecko zmarzło. Gorąca dziewczyna, po tacie tak ma :D

Dziewczyny,
śliczne te Wasze maluszki :)

reklama
Asiatipl, Oltoma sliczne maluszki.

Margo w koncu bedziesz miala spokoju troche. Moja mama tez w poniedzialek wyjezdza. Ale mi duzo pomaga i spoko wiec nie narzekam.

Narazie ciezko mi was czytac bo i moj jest i mama i wogole.

Do góry