reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Milia rodzice.. Z tesciami daj spokój.... Eh...

Natasza oby Wam się udało z kp!!! Mój właśnie zjadł + odrobina mm... Teraz śpi.. Odkąd je więcej tzn wmuszam w niego to śpi ślicznie a kupy robi jak stary :D

Myla mi zeszło 4 :/ może jeszcze nie nasz czas :p

Olusia wg mnie można..

Muminek ale lipa :/

reklama
Muminek chyba zalezy jak zwykle od ludzi i szpitala.
Na rycerskiej 3 lata temu jak poszłam po mleko to zaraz miałam 3 razy anie kolo siebie bo nie wierzyly ze nie mam pokarmu.

Teraz w pro przyszły zapytać o zgodę na dokarmienie ze względu na niski cukier.

Dzięki dziewczynki! W szpitalu było mi naprawdę dobrze az płakałam jak wychodziłam i sie tulilam z położnymi heh, cudowne kobiety!! Choc wiadomo w domu najlepiej!

Moja córcia miała tez od razu usg dlatego teraz chciałam bo u mnie i moj tato to miał i ja i wlasnie starsza (tylko lekko i pomogło podwójne pieluchowanie, w sensie tetra miedzy nogi)

Nie wiem ile dawac malutkiej na raz mleka bo ona zasysa i wypije kazda ilośc a potem uleje. Daje jej 50ml to duzo? Mało? Ja z 2 cycków w 10 min ściągam 150ml takze jakby na 3 karmienia i nie wiem teraz? Help!

Jutro na 13 bedzie polozna to jej spytam choc ona bedzie mnie namawiać na pierś. Ja chce karmić piersią ogolnie ale wczoraj musiałam odpocząć bo krzyczałam z bolu jak malutka przystawilam...

Asior slodziutki Gabryś !:) to teraz cieszcie się sobą w domu :)

Natasza u mnie cisza spokój ^^ skurcze mam ale nieregularne i takie to bezsensowne lezenie :) mam nadzieję że dowiem się coś więcej a nie tylko "obserwujemy". Wolalabym odpocząć przed porodem a tu mnie budzą co chwila i się spać nie da :o

U nas położne naprawdę są super ale na noworodkach są juz inne babki, są też ok ale szkoda mi ze maska poznała smoka. na szczęście ładnie się dalej przysysa do piersi wiec spoko:) ale mówię wam moje dziecko to kupkorob, strasznie często robi kupsztala:) no i ma takie chudziutkie nozki ze szok, dwa patysie:)

Pat odpoczywaj jak możesz, ja przez kilka nocy przed porodem nie mogłam spać a w dniu porodu jak mnie zaczęli przenosić na trakt to nie dostalam śniadania. wiec potem byłam głodna zmęczona i słaba. jedz poli możesz żeby mieć siły na wyparcie Wojtusia:)

reklama
Lei dzidzia ma jeść tyle ile ma dob. Np. W 3 dobie 30 ml itp. Kolejnego dnia o 10 ml więcej, oczywiście to nie jest tak że tyle i musi, czasem trzeba więcej..

Ja po 10 min z 1 cycka max 20 ml jestem załamana :( to ile wyciąga to moje dziecko... :( przecież to za mało!!!!!

Asiorek gratki raz jeszcze:)

Do góry