reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karinka swietnie ze juz lepiej, oby szybko przeszlo.

Klaudia ja tez chyba cos mam, a dawniej to mialam prawie co miesiac i nic nie pomagalo, tez juz plakalam z bezsilnosci, nie jestes inna.

To ja też miewam taką ochotę ze szok ale ostatnie przytulanko miałam w 14 tyg ale dziś nie wytrzymałam i się dorwalam do męża bałam się plamienia po temu tak zwlekalam. A co do podróży z malutkim to w maju mam komunie chrześniaka nad Morzem a chciałabym bardzo jechać

Moj maz tez sie boi tym bardziej, ze hojnie obdarzony jest :sorry: Ja tam mam ochotę prawie codziennie ale radzę sobie sama ;-)

My z malutka pierwsza podróż zaliczyliśmy jak miała dokładnie 20 dni, pojechaliśmy na koncert do Wrocławia (360km). Spała pol drogi, potem cycek i spanie. Wtedy tez zaliczyłam pierwsza wtopę karmicielki bo zjadlam po drodze kfc a wiecie, ze tam jest wszystko pikantne. W nocy mała dostała takiej kolki, ze nie wiedziałam jak sie nazywam, pózniej tylko raz jeszcze nam sie zdarzyła i tez po tajskim ostrym jedzeniu (nie mogłam sie powstrzymać) :-(

Lece nas pakować bo jedziemy za godzinę na basen, właściwie to taki aquapark, kawałek za Berlinem. Udało mi sie wbić w strój i nawet nawet wyglądam :-D

Ostatnia edycja:
Hej¡ Ja jakoś nie mam ochoty na przytulanki. Zresztą w1 ciąży też nie miałam i wogole jak przed tem lubiłam i chciałam na okrągło to z cciążą przeszło mi zupełnie. I tak mam do dziś. Mąż lubi i mimo zakazu lekarza jak przestałam jeść leki to przytulalismy się kilka razy, choć ja z obawą, ale nie powiem bo w ciąży chyba ze względu na to że narządy kobiece jakieś wrażliwe było super tylko ze mimo tego jakoś mnie nie ciągnie.

Witam sobotnie ,

ogarnęłam część chałupki i reszty mi się nie chce :-( a jeszcze czekają nas dziś zakupy , bo młody kurtki nie ma na zime :-(

karina - zdróweczka dla Emili i ty też uważaj na siebie :tak: a tak w ogóle to na lapku wyświetla mi tylko część twoich postów , a w telefonie całość :-(

doli - co do usg to kombinujemy kogoś z rodzinki kto zostałby z małym na 2 h i jest nadzieja ,że jednak uda się mojemu Ł pojechać ze mną :tak:

neta - gratuluje szybkiej przeprowadzki :tak:

olusia - spóźnione STO LAT :-)

pierwszą długą podróż z Wiktorem odbyliśmy jak miał 3 miesiące -wakacje nad morzem , też rodzinka stwierdziła,że z takim małym dzieckiem zwariowaliśmy :tak: nasz mały uwielbia podróże , jak jade do babci -odległość 5 minut jazdy samochodem - to nie chce z samochodu wysiadać bo za krótko i jest wielki ryk :tak: w tym roku byliśmy nad Balatonem, a potem jesienią pojechaliśmy jeszcze nad polskie morze :tak: obecnie pracuje nad mężem żeby zgodził się na Grecje we wrześniu bo staje okoniem ,że drugi dzidziol za mały jeszcze będzie :tak:
co do przytulanek to ja mam opory , ale czasem się skusze :-)

milej soboty kobitki

reklama
Kifsi od ostatniego update ... Ja widze wszystkie posty ucięte :( , musze wchodzić na cytowanie wtedy wszystko widze ... Zawsze na telefonie pisze ..
Mam nadzieje ze kiedyś to sie naprawi , bo bardzo denerwuje ...

Do góry