reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzieci ze złotej klatki częsta choroby łapią...mój będzie hartowal. Moja mama nic do tego nie ma ale tesciowa juz mnie uczy co robić z dzieckiem jak on w brzuchu jeszcze -_- będę matka wiec będę chyba wiedziała co dla niego dobre...:)

reklama
Olusia, stoweczka ;-).

Nie wyobrażam sobie wychowywać dziecka w złotej klatce...Młody będzie z nami jeździł, a jak będzie miał te 8 miesięcy, to pewnie i koncert zaliczy w tych wielkich nausznikach ;-).

Byłam na meczu siatkowki podczas Mistrzostw Świata - kilka rzędów za mną była para z takim 6 miesięcznym bablem - no rewelacja, mała miała taką ucieche, że aż miło było patrzeć! Siedziała w tych sluchawach i piszczala z radości. Jeśli tylko moje małe będzie reagowalo podobnie, to w to mi graj, kocham mecze i koncerty! :-D

Hmmm a ja biorę wit d 1000...a lekarka mi przepisała 20 000!! Raz na tydzień to sie bierze ale nie wykupiłam...

Milia euthyrox oczywiście na czczo, pol godz przed posiłkiem...ja to jak sie w nocy przebudzę to biorę bo z rana dalej mam mdlosci i pawik ściga sie z kanapka...

Ostatnia edycja:
Próbowałam dzidzię ruszać na różne smaki na słodkie nie reaguje na kwaśne też na ostre też nie. Może jedzonko nie przemawia do dzidzi. Ale teraz położyłam się żeby odpocząć i dzidzia harcuje :p

My dlugo nie jezdzilismy z mlodym daleko tzn tak do 150 km to normalnie ale dalej to nie dalo rady, zreszta i to bylo udreką bo po 50 km byl wrzask i nic nie pomagalo. Ale teraz mam nadzieje ze drugie bedzie inne bo trudno w domu wytrzymac , a my z M milosnicy podrozy. Nawet zastanawiam sie co zrobic bo w tym roku AirShow w Radomiu i nie wyobrazam sobie nie pojechac a to na przelomie lipca/sierpnia. No ale 3 msc w nausznikach ?

reklama
Do góry