reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
natasza86 aaa no to o tyle dobrze.. to ja mialam 128 po 1h wiec wiesz troszke podwyzszone.. no ale zeby stwierdzic co i jak to bym musiala to robic pare dni po kazdym posilku...;-)

Lei... hmm ale wiesz mysle ze warto spróbowac, najwyzej nie bede ich kupowac pozniej....;-)\

vesunna gratuluje ruchow..:tak:

marela odpcozywaj sobie!!;-)

Renatka, trzymam kciuki !!;-)

Dygotka to gratuluje ruchow... :tak:

p.s A ja bylam dzis na badaniach by miec na piatek i poszlam do kolezanek z pracy, dawno sie z nimi nie widzialam... poplotkowałyśmy sobie i spotkalam moja oddzialowa...zamienilam z nia pare slow...:tak: bylo milo....

Dobry wieczor panienki
ja po wizycie, wszystko ok ale dalej mam lezec i pachniec, moge wyjsc na krotki spacer jakby co ale nie sama:no:
moj dzidzio jak zwykle sie wstydzil i nie pokazal co ma miedzy nogami nawet zmierzyc sie nie dal, gin z wszyskich stron prubowal az dzidziol sie zdenerwowal ze mu przeszkadzamy i zaczol raczkami w nerwach machac:-D:-D ale jaki juz duzy wyglada:szok:

Renatka co u ciebie juz po jestes? A ja ci nie mowilam a moja mama tez Renatka:tak:

Leze leze. Brzuch troche boli ale zaraz leki wezme i mam nadzieje ze minie. Zamowilam sobie tasiemkibo lubie robic bombki i kurde przyszly nie tej szerokosci co mialy byc juz myslalam ze sobie podlubie.
Haha z tym TVN to dobre :)
Kuklaki gratuluje udanej wizyty. Maly wstydzioszek. ;)

Ostatnia edycja:
Olusia mi bardziej chodziło o Ciebie, jak Cie mdli po wszystkim a kaszki Ci wchodzą ładnie...no te mogą Ci nie wchodzić..:-D A potem to bym kupowała wlasnie, dla dzieciaczków ;-)

No nic, ide spać bo Viki ostatnio miauczy juz od 6, ja tez jakos o 6 sie budzę, nie ważne o ktorej zasnę...

Milej nocki mamuśki, śpijcie dobrze i dbajcie o siebie!

reklama
Hejka :)

Podczytalam Was troche na przerwie.
Marela uwazaj na siebie!! Kurcze jakie to wszystko dziwne,pierwsza ciaza super a teraz takie jazdy...

Kuklaki super ze wszystko z Wami dobrze ale odpoczywaj ;)

Kajkapol sliczna corcia :) w Hiszpanii urodzona? Tam w szpitalu daja ubranka?? Czy to moze Wasze takie?

Myla mam nadzieje ze sie jutro dowiesz kto mieszka w brzuchu ;)

Co do szczepien temat rzeka i kazdego rodzica sprawa osobista.
Ja szczepie wg kalendarza. Tu pneumo i meningo sa za darmo. Szczepilam tez na rota. Jednak ta szczepionka dziala do dwoch lat i u nas po tym czasie mlody przeszedl jelitowke. Wczesniej byl spokoj.
Ogolnie po szczepieniach nie bylo zadnych reakcji. Pomimo tego ze na cycku duzo nie byl to nie choruje jakos przesadnie. Pierwszy antybiotyk wzial dopiero niedawno w wieku 4.5 lat. Teraz na zime faszeruje go sambucolem a jak jest przeziebiony lub ma goraczke czy kaszel nie lece do lekarza bo przewaznie po tygodniu mija.

U mnie ok. Energii mnostwo tylko chodzic nie m9ge za bardzo przez ta rwe kulszowa ,usg dopiero za miesiac,ruchow dalej nie czuje. Wciagnelam pol czekolady i nic... echhh....
Ok zmykam do ksiazek :(

Ostatnia edycja:
Do góry