reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Renatka za kilka dni roczek. Chodzi przy meblach ale sama sie nie "puszcza " :-p

Tez sie cieszę, ze juz po, choc sie popłakałam oczywiście jak go zobaczyłam takiego bladego, obolałego, słabego :sorry:

Leze z młoda i oglądamy bajki, dziecko będzie od małego uzależnione :-D ale co zrobic jak tak najłatwiej i najszybciej ja zająć i uspokoić :nerd:

Licze ze zaśnie szybko mimo 3 drzemek :szok:

Kurcze zdrowka dla dzieciaczków Waszych!!

Renatka egoista i głupiec! Moze jemu die wydaje, ze Ty zawsze z nim będziesz i jakos to zycie zleci..? Ja nie rozumiem takich ludzi bo sama jestem mocno rodzinna i uczuciowa, milosc jest dla mnie najważniejsza, druga osoba, dzieci, moja cała rodzina, teściowa ukochana, chce zeby wszystkim było dobrze i zeby byli szczęśliwi i w kontakcie z nami. Takze takiego olewania i myślenia tylko o swojej dupie to nie rozumiem!!

Ostatnia edycja:
reklama
Lei, odpoczywaj ile się da, moja też teraz bajki ogląda, bo ja już z sił opadłam...

No roczek to jeszcze wcześnie, moja miała 1,3 mies. jak poszła sama.
Za to raczkować nie bardzo chciała tylko od razu na nogi, ale chodziliśmy do terapeuty i nauczyła się raczkować (podobno to bardzo ważne).

Mój były też miał operację na przegrody nosowe i coś jeszcze tam wycinane, jakieś polipy czy coś...
Jak go zobaczyłam po operacji całego w bandażach i pomarańczowym płynie to wyłam ze 2 godziny...
Straszny to był widok ! Opuchnięty jak po walce z Gołotą :)

Ważne, że już PO i nie będzie się więcej męczył, teraz będzie już tylko lepiej :)

Zdrówka dla Emily, mam nadzieję, że nam się dziewczyny nie rozłożą na weekend...

Wlasnie moj maz ma straszna fazę na to zeby Viki jak najdłużej raczkowała takze nie prowadzimy jej za rączki a nawet pchacza nie kupiliśmy choc ja robiłam chyba z 5 podejść...tzn mi tam nie przeszkadza a niech sobie raczkuje ;-)

U nas Antek zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy a tak to raczkowal rewelacyjnie mieliśmy pchacz taki drewniany ale jakoś nie był używany
Ja wychodzę z założenia że dziecko samo musi stanąć i chodzić nic na siłę choć chciałam juz żeby chodził bo kłopotliwe było noszenie go itp

Lei ja pchacza kupiłam bo tys jest typem ja siana. I raczek ona nie podawala. Wiec problem odpadl nam. Chodzić z pchaczem zaczela jak miała rok a sama jak 13 msc. A raczkowała jeszcze do półtora roku na zmianę z chodzeniem

Olusia pytalas o urlop. Ja od wrzesnia ide ale mój ślubnym cos nie moze urlopu dostać. I jak w pierwszym tyg listopada on ze mną nie pojedzie to jadę sama

Ostatnia edycja:
Ja zdycham na kanapie na migrene.

Jestem nieprzytomna, cały dzien w drodze, pobudka o 6...marzy mi sie sen ślę mała juz spała 2 razy i watpię czy mi da die kimnac. Aż mi sid płakać chce ze zmęczenia.

Moj maz juz po operacji, wyglada strasznie...boli go mocno a wytrzymały jest. Ja pamietam bol po migdałach, to był hardcore..

Viki ns szczęście bawi sie sama, ona jest wszystkożerna. Jest karmiona łyżeczka i widelcem i je tez sama kawałki, ogolnie lubi jesc i chce próbować wszystkiego.
ja od dwoch dni zdycham na migrene - wczoraj dzien wyjęty z zyciorysu ;/ dzis juz lepiej.
potwierdzone z ginem : paracatamol z kofeina. np apap extra
mialam tylko apap wiec popilam kawa:)
a nio i nacieranie amolem tez daje ulge
zdrowka!

Renata,Karina, mam nadzieję, że jednak córy się nie rozchorują...

Jaga przykro mi, choć jeszcze cień szansy jest, że to nie astma. A jeśli to astma,to dobrze, że tak wcześnie zdiagnozowana będzie.

Lei niedługo ból minie, opuchlizna zejdzie i mąż będe jak nowy :-)

Chciałam obejrzeć film, ale przysypiam już...

Lei niedługo ból minie, opuchlizna zejdzie i mąż będe jak nowy
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

A ja sie dzis pokusilam sie na dwa dania... zupe i drugie danie i niestety wyladowalam w wc... ech...nie mam juz sil... :-( mam dolka...

Jejku, tyle chorób. ;/ Współczuje Wam i Waszym dzieciaczkom. Oby zdrówko szybko powróciło.

A ja dziś miała posprzątać a wzięłam sie za wymiane garderoby z letniej na zimową i parę godzin mi zeszło.

Jutro robię babską imprezę i do 17 wszystko musi być na błysk. Trzymajcie kciuki hehe

reklama
Do góry