reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kajka to ty jak moja przyjaciółka. Jak wyjechali to też ani słowa. Teraz siedzą już chyba 10 rok i obydwoje płynnie po hiszpańsku mówią. Z tym ze wynajmują mieszkanie bo ciągle liczą ze wrócą na stale do polski. Tu nawet 3 lata temu kupili.

reklama
Jak dla mnie hiszpański jest najłatwiejszym językiem. My niestety musieliśmy wynająć komuś nasz domek i wrócić do Polski. Jeśli nie my to może dzieci będą chciały tam wrócić. Język znają. Syn ma już prawie 15 lat może będzie chciał tam studiowac. Zobaczymy.

Kajka a gdzie mieszkaliscie? My myślimy aby polecieć do mojej przyjaciółki na sylwestra. Juz kilka razy byliśmy u nich ale jeszcze nigdy w zimie.

Myla a Ty kiedy mialas okres? Bo nie wiem czy suwaczek mi sie dobrze ustawil ja mialam 14 lipca okres mam na 20 kwietmia termin

Asiulka, no to dobrze Ci suwaczek liczy :)
Okres miałaś 1 dzień przede mną, to i planowany poród 1 dzień przede mną :)
A co będzie w praktyce to się okaże... długość cyklu też się liczy, ja zawsze miałam co 30 dni, a potem mi się wszystko rozregulowało, 3 miesiące przed zajściem w ciążę to huśtawka była na maksa, dlatego tak późno się dowiedziałam, że w ciąży jestem, bo myślałam, że jak zwykle okres mi się spóźnia.

Tez mam w rodzinie przypadek emigracji spontanicznej, bez znajomości języka. Na początku było ciężko, ale teraz okazuje się, że to była najlepsza decyzja :-).

Kajka, Olusia - tez myślałam o nauce hiszpańskiego l, ale na razie odpuszczam. Moze kiedys :-). Dużo rozumiem, bo uczyłam się francuskiego kilka lat.

Renatka - ja w kwietniu odstawiłam tabletki i tak mi się cykl rozregulowal, że miałam nawet po 40 dni. Dlatego dzidzia jest o tydzień młodsza niż z om :-).

Kajka ja tez kiedys ogladalam telenowele.. jeszcze jak byl moj ulubiony aktor to musialam ogladnac :tak: i wtedy spodobal mi sie ten jezyk :tak:

reklama
Hej laski,

Powrotu do zdrowia wszystkim chorowitkom i chorym rodzinka.

Renatka gratuluje dobrych wynikow, ja tez jestem z malodzietnej rodzinki tylko ja i brat, moj brat jest starszy i 3 lata po slubie ale narazie nie maja dzieci a moje pierwsze wiec zobaczymy ile kto bedzie mial:-)

Kajka wspolczuje straty i gratuluje jednoczesnie takiej licznej rodzinki, ja zawsze sobie wyobrazam ze to tak fajnie tyle dzieci

Tabasia jak tam badanie?

Dziewczynki spadam bo za 20 min mam byc w pracy a jeszcze nawet sie nie ubralam.
Milego wieczorku!!!

Do góry