reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kajka a dlaczego cc? Przepraszam jak nie doczytalam...

No nie!!! Ciaza sie na mozg rzuca!!! Przeciez nosisz podwojne szczescie pod sercem :)

Kajka, przykro mi strasznie :( Biedna Ty .... :(
Jak to możliwe, że w szpitalu SAMA urodziłaś ? Gdzie był lekarz, pielęgniarki ???
Boże, straszne :(

Tak PS ile masz lat ? Jeśli mogę zapytać.

Czemu teraz cc miałabyś mieć ?

Natasza, ja nie zaklepuję teraz drugiego terminu na USG, bo prywatnie mam 7.10 to możliwe, że wtedy coś już będzie widać.
Zawsze mogę zrobić dym w przychodni i będą musieli mnie gdzieś wcisnąć :)
A mój gin w przychodni jest całkiem miły, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów.
Dziś nie miałam USG, bo na całą ciążę w przychodni tylko 3 USG chyba przypadają... i to nie jest na każdej wizycie tylko oddzielnie się trzeba zapisać na samo USG :/ no nic, czekam teraz do 3.10 :)

Aylin, to romantycznie miałaś :) hahaha, zacząć rodzić w spożywczym !!!

Tabasia, trzymam kciuki !!! Wszystko będzie dobrze - MUSI BYĆ !!!
Tabasia, no weź tu ufaj, no ale co, sama nie mogłaś decydować :/ ważne, że z Tobą i dzieckiem OK :)

To tego Ci zycze :)

Ogolnie cesarka nie jest taka zla jak wiesz jak sie do niej a raczej po niej przygotowac. Sluze rada jak cos :)

Ja sie zastanawiam czy tym razem pozwola mi na sn... w sumie bedzie 5 lat od cc. Znam dziewczyne ktora miala wlasnie taka historie. Jutro sie okaze gdzie to lozysko sie usadowilo...

Mam 31 lat w lutym skończę 32
Urodziłam sama bo położna przyszła do pokoju 15min po tym jak dzwoniłam że mam parte (to było w Hiszpanii tam ma się osobny pokój) Gdy przyszła ja już byłam 10min po porodzie i tuliłam mojego Aniołka. Mój synek zmarł w 38tc przez węzeł na pępowinie.

To tego Ci zycze :)

Ogolnie cesarka nie jest taka zla jak wiesz jak sie do niej a raczej po niej przygotowac. Sluze rada jak cos :)

Ja sie zastanawiam czy tym razem pozwola mi na sn... w sumie bedzie 5 lat od cc. Znam dziewczyne ktora miala wlasnie taka historie. Jutro sie okaze gdzie to lozysko sie usadowilo...

Bardzo chętnie skorzystam z rad. ja za to służę pomocą w kwestiach porodu sn i ogólnie ciąży:-)

reklama
Do góry