reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

karolina myślę że spokojnie, to jeszcze wczesnie :-)

u mnie włączył sie tryb jedzenia, masakra dzisiaj mam smaka na flaki :eek::szok::szok: szok
ale nie zjem po tych problemach z żołądkiem, także wytrzymac muszę

reklama
Nie ma za co.... ja kurde masakra poczekam z telefonem do kierowniczki tak jeszcze ze dwie godziny ;) zeby odrazu nie poleciala na grupe paplac ... a jutro niech sie dzieje co chce obrabianie dupy ze mi sie robic nie chce to zachodze w ciaze juz tak slyszalam :) no i ze ciaza to nie choroba... pomijajac fakt ze w ciazy prawdopodobnie zlapalam rozyczke i poronilam przez to a druga ciaza serduszko stanelo ciaza 2 tygodnie mlodsza i nie wiadomo czemu serducho przestalo bic.. kazde usg to u mnie stres co zobacze na ekranie....

Asiulka olej to, ja taka byłam sentymentalna, co powie szef jeden, drugi i trzeci, stres a oni co ? przyjeli informację, jeden popsioczył inni pewnie też ale pod wąsem, poszłam na L4 i nie mam gdzie wracać, bo stanowisko mi zlikwidowali, także nie ma miejsca na sentymenty, jak pracodawca jest mądry i mu zalezy to przypału nie robi i wrocić Ci pozwoli, bo miejsce trzyma, a jak ma cię gdzieś to po co Twoje nerwy..

ja tak sie denerwuje przed jutrem, że to jakas masakra , oczytałam się tych głupot i teraz szukam objawów u siebie

reklama
Asiulka olej to. U mnie bylo obgadywanie zanim jeszcze zaszlam! Rozmowe z szefem mialam ze jakiejs lasce zwrocilam uwage zeby mnie nie obgadywala. Bo ta poszla na skarge. Zenada! To moje dziecko w przedszkolu sie lepiej zachowuje!! Ja moja prace lubie i szefostwo rowniez ale nienawidze niektorych wspolpracownikow. Wlasnie przez dwulicowosc,zawisc i plotkarstwo. Niektorzy noz wbija w plecy z tej zazdrosci. Tylko ciekawe o co?
Nie zamierzam nikomu mowic o ciazy. Oprocz zarzadu oczywiscie. Brzuch bedzie rosl i niech sobie mowia co chca. Szkoda moich nerwow na ludzi ktorzy nic dla mnie nie znacza.

A tekstu ze ciaza to nie choroba po prostu nie znosze. Najczesciej mowia tak ludzie ktorzy dzieci nie maja. Tyle kobiet jest po przejsciach ze zeby utrzymac ciaze musza lezec wiec to bardzo niesprawiedliwe jak ktos mowi "o zaszla w ciaze i na zwolnienie poszla". Co komu do tego? Ojjj to sie wygadalam... chyba mi sie polepsza hahaha

Do góry