reklama
nadzieja05
Aktywna w BB
tez sie stresuje jak to mo dyrektor przyjmie, szczegolnie ze ja teraz wracam z wychowawczego a juz jestem w ciazy i tu zaraz pojawia mi sie usmiech na twarzy bo chca zeby wiecej dzieci sie rodzilo, zeby mial kto na nas pracowac, zeby przyrost naturalny byl dodatni, tylko zeby to nie byl amoja pracownica
Ostatnia edycja:
Hej witam się deszczowo
Widzę że chyba żaden z szefów nie cieszy się z ciąż pracownic. Ja powiem w pracy o ciąży po wizycie u gina. Muszę się upewnić że wszystko jest ok.
A mnie rano obudził jakiś katar wstrętny. Kurde coś mnie łapie muszę chyba w cytrynkę się zaopatrzyć i herbatkę.
Widzę że chyba żaden z szefów nie cieszy się z ciąż pracownic. Ja powiem w pracy o ciąży po wizycie u gina. Muszę się upewnić że wszystko jest ok.
A mnie rano obudził jakiś katar wstrętny. Kurde coś mnie łapie muszę chyba w cytrynkę się zaopatrzyć i herbatkę.
U mnie tez pewnie beda srednio zadowoleni z mojej ciazy ale co tam. Wczoraj powiedzialam ze jestem na zwolnieniu do konca tyg ale nie pytali dlaczego. W piatek pewnie przedluze sobie o tydzien to juz powiem. Tym bardziej ze dzis dopiero mam wizyte, takze wczoraj jeszcze wolalam nic nie mowic.
Dziewczyny mam takie mdlosci ze ledwo zyje :/ cos okropnego
Dziewczyny mam takie mdlosci ze ledwo zyje :/ cos okropnego
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Hej ja tez mdlosci po 6 moj wstal bo do pracy zrobil kanapeczki i mi przeszlo poszlam spac wstalam po 10 ... moja corka dzielna 5 latka wie ze musze lezec zajmie sie soba w pokoju bawi sie i oglada bajki ma naszykowane ubrania sniadanie wiec sie obsluzyla.
Co do kierowniczki ona sie wscieknie od lutego do maja bylam na l4 umowe mam na zastepstwo w czerwcu 2015 mialam miec umowe no ale jakos to bedzie ....
Co do kierowniczki ona sie wscieknie od lutego do maja bylam na l4 umowe mam na zastepstwo w czerwcu 2015 mialam miec umowe no ale jakos to bedzie ....
A
Ann90
Gość
A moja umowa kolejna okazała się znów tymczasowa :-( ehhh i tylko do końca roku. Pewnie planują mi ją nieskończenie tak przedłużać. Wkurzyłam się strasznie. Wiec juz sama nie wiem czy mówić czy nie bo ta umowa nic tak naprawdę nie daje. Co mi z niezłej podwyżki jak ona Wygasa dnia ostatniego i tyle :-( czy od nowego roku zechcą mi ją.przedłużyć? Wątpię....
A
Ann90
Gość
Niestety umowy tymczasowej ten paragraf nie.dotyczy :-(
reklama
karolina a który to tydzien?
Według moich obliczeń przełom 5/6 tygodnia. Czy to możliwe, że jest za wcześnie jeszcze?