reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Lei a sprobuj wypic szklanke wody z pol lyzeczki sody
- spradzilam i mozna sode w ciazy, ja tak pije na zgagę i działa rewelacyjnie, bo migdały już dawno przestały

może zneutralizuje też te Twoje dolegliwości?

reklama
Hej Dziewczyny! nie nadążam za Wami, ale podczytuję regularnie. Witam nowe mamy. ja dzisiaj widziałam serduszko :-) więc już mi lżej trochę. pojawił się temat imion - moja córcia ma na imię Ada (nie Adrianna, Adamina, Adela lub Adelajda - bo takie wersje słyszałam :), a dla drugiego chcemy Wojciech lub Nina, ale to jeszcze mnóóóstwo czasu, więc się wszystko może zmienić.
Doliores i Tabasia - zdrówka!
ja dzisiaj biegałam cały dzień, nazbierało się spraw.
uciekam. papa

Hej. W czwartek i sobotę robiłam popołudniowe testy i za każdym razem druga kreseczka wyszła blada (ale była). Dzisiaj byłam u lekarza i niestety nie mógł jeszcze potwierdzić ciąży, kazał mi tylko iść jutro na krew. Ale straciłam nadzieję, że coś z tego będzie tym razem :(

jej, zdrowia, dziewczynki :tak: mi bardzo pomógł *spam* i herbatka z miodem i cytryną, ale za granicą nie wiem co można bezpiecznego dostać...

Lei, mi w pierwszej ciąży pomagały cukierki miętowe, albo zwykłe tic tac :tak:

Szaj, staraj się nie denerwować, z tymi dzieciorami to różnie bywa... :tak:

co do imion, to my nie mamy pojęcia, no za nic ;-) w pierwszej ciąży mieliśmy plan, ale nie wyszło. w drugiej Basia jakoś późno nam wpadła do głowy, a teraz - cisza ;-) pewnie też poczekamy aż coś się pojawi między nogami ;-)

Hejka , dlugo sie nie meldowalam, ba czasu nie było, czytałam ale siły na pisanie nie mialam haha.
Doli i Taba - Zdrówka życzę z całego serca....
Ja jestem przemęczona, ten remont juz mnie wkurza ... , pewnie jeszcze dwa tygodnie bedzie trwał ... . Brzuch mam juz duży,nie to co w pierwszej ciąży, wtedy bylam w 6 i ludzie jeszcze nie wiedzieli..., a teraz to nie uda mi sie go ukryć :-(. Zachcianek żadnych nie mam ... ,mdłości trzymają sie w granicy wiec nie jest zle.
Martwię sie tylko czy wszystko bedzie ok, bo dopiero 3.9 mam pierwszy termin..., mam nadzieje ze serduszko zobaczę. Ta ciąże chyba bede sie cała stresowac :-(
Miłego wieczorku :-)

Hello dla wszystkich nowych Mamusiek :-)

Witam we wtorek, mnie dopadla kolejna ciazowa dolegliwosc albo to ze stresu przed powrotem do prace - bezsennosc, tluka sie na lozku od 3,30 cienko to widze, jak tak dalej bedzie :(

Cześć dziewczyny podczytuje Was cały czas ale wracam z pracy tak zmęczona ze juz nie mam siły pisać a tu jeszcze w chałupie trza ogarnąć.Mam nadzieje, ze niedługo sie to zmieni jeszcze z miesiąc i pójde na L4 jak sie da.. to wtedy bede pisac z Wami regularnie.Jak narazie sie troche stresuje jeszcze tydzien do wizyty u lekarza... moze wtedy sie uspokoje jak usłysze ,ze wszystko ok
.Zycze Wam wszystkim duzo zdrówka i siły .Miłego dnia !!!

Ja dziś również zaliczyłam pierwsza bezsenna noc, w dodatku z okropnym bólem głowy...w 1 trymestrze chyba nie wolno jeszcze zazywac paracetamolu? Trudno, trzeba będzie się przemeczyc jakoś...;-)

reklama
hej u mnie leje znowu..juz mam dosyć, za każdym razem jak muszę wyjść to leje.. ;/

Asiulka co to za lekarz, masakra jakaś zamiast uspokoić to tylko stres

karolina a który to tydzien?

Karina hej ja tez tą ciże przezywam dużo bardziej nerwowo :/

amisia, nadzieja tez tak mam czasem :/ niestety a potem chodzę jak zombie

AgiJagi hej..właśnie oby do wizyty ..

Do góry