reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ramajlu dobrze dziewczyny Ci radza, jedz na IP, nikt Cie sila tam nie zatrzyma a przynajmniej zrobia od reki USG, tak bylo ze mna. W piatek zaczelam plamic, pojechalam na IP, zrobili USG, ciaza zywa, krwiak, pytanie-zostaje w szpitalu czy do domu, powiedzialam ze do domu, dostalam recepte i siedze w domu. Przestalam plamic, mam nadzieje ze wszystko juz sie unormuje. Takze jedz na IP.

To już nie jest plamienie, tylko jak pierwsze dni okresu, czyli dość mocno leci i boli w podbrzuszu.
Przed spaniem przekładałam starszą córkę z mojego łóżka do jej łóżka. Nie podniosłam jej zupełnie do góry, tylko tak trochę i potem jakby ciągnęłam do łóżka, ale czy to mogło zaszkodzić? Boję się, że sama sobie to zrobiłam i jakiegoś krwiaka mam. Może jeszcze dzidzia żyje...

Dziś już nie pojadę, nie mam takiej możliwości, ale...
Jutro mam sprawy do załatwiania na mieście i może podjechałabym do szpitala?
Ale ile to może zająć? Bo już właśnie pytałam rodziców i oczywiście jest problem dla mojego taty, jak zwykle :/
Oni wiedzą, że muszę papiery wysłać do Sądu i, że muszę je wydrukować, a część po-kserować...
Z tym, że to nie zajmuje aż tak dużo czasu i nie wiem co jeszcze mogę wymyślić...

Ale czy w szpitalu bez założonej karty ciąży mnie przyjmą?
Tak po prostu z dowodem osobistym?

Tabasia :O szok zbyt czysta... nieźle :/

Rama będzie dobrze-musi! staraj się myślec pozytywnie, wiem że to trudne, ale zajmij czymś innym myśli, a pomysł Asiulki jest bardzo sensowny do 3.9 jest masa czasu.. a nie przejdzie tekst, że musisz iśc na wizyte u gina bo masz problem i tyle???:O albo że na usg idziesz bo termin nagli? nie zostana wtedy ?? możesz powiedzieć, że usg piersi i tyle. w szpitalu przyjmą Cię od ręki

Ok, jutro pójdę.
Tylko co oni w szpitalu powiedzą na to, że nie przyszłam wcześniej...
Chyba im nie powiem, że poprzedniej nocy się zaczęło, tylko, że dzisiejszej dopiero...
Bo inaczej mnie zjedzą, a mi już dość nerwów ostatnio życie serwuje i bez tego...
Jutro koło 10:00 wyjdę z domu i najpierw załatwię te papiery, a potem szybko pojadę do szpitala.
Chyba najlepiej jechać do tego, w którym wcześniej rodziłam moje dzieciaczki?
Czy to bez znaczenia gdzie pojadę?
Chociaż w sumie chyba lepiej będę się czuła w znanym mi miejscu.

reklama
Iza super :) ja w zeszlym roku zwiedzalam okolice Dordogne. Jak bylam w liceum jezdzilismy do Orleanu i tez duzo zwiedzalismy. Pozniej pomieszkiwalam w Paryzu... w st jean de luz i ile de noirmoutier.... echhh super czasy :) mowilam biegle po francusku a teraz juz wiele zapomnialam :( ale na stare lata jak juz zamieszkamy z powrotem we Francji to sobie przypomne :))

Doliores no niestety :(

Nadzieja cos o migdalach kiedys slyszalam...

Ramailuja powiedz ze dopiero sie zaczelo. Przeciez nie udowodnia.

Do góry