reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Super dziewczynki!!
Babydust to duza fasolinka! Moj mial 0.33cm tydzien temu i sie martwie ze za malo bo znalazlam usg z 1 ciazy i mniej wiecej w tym samym tyg synek mial 0.47cm. No chyba ze ciaza mlodsza ale nie sadze bo owu jak nic tydzien wczesniej byla...
Babydust to duza fasolinka! Moj mial 0.33cm tydzien temu i sie martwie ze za malo bo znalazlam usg z 1 ciazy i mniej wiecej w tym samym tyg synek mial 0.47cm. No chyba ze ciaza mlodsza ale nie sadze bo owu jak nic tydzien wczesniej byla...
Kubiaczka
Fanka BB :)
Część.chyba do was dolacze.5tydzien. Termin mam na 23 kwietnia. Wczoraj byłam u giną i widać że coś się tam dzieje. Jest pęcherzyk i macica tez się przygotowuje. Następna wizyta zza trzy tygodnie :-) gorzej że jakiś torbiel się przypaletal przy okazji.trzymam się myśli doktora,ze wewczesnej ciąży to się czasem zdarza.Objawy mam chyba wszystkie możliwe od mdłości,przez osłabienie.
Kubiaczka
To druga ciąża. Syn ma 4,5roku. Jaz suwaczkiem poczekam az pojawi sie serduszko
Kubiaczka - witamy w gronie mamusiek
mnie powoli też dopadają objawy..a tak się ostatnio chwaliłam, że się dobrze czuję ;P mdłości, wzdęcia i ta wrażliwość na zapachy. Najlepiej jakbym nie używała w kuchni żadnych przypraw a o curry już nie wspomnę.. beee
mnie powoli też dopadają objawy..a tak się ostatnio chwaliłam, że się dobrze czuję ;P mdłości, wzdęcia i ta wrażliwość na zapachy. Najlepiej jakbym nie używała w kuchni żadnych przypraw a o curry już nie wspomnę.. beee
reklama
Kubiaczka
Aż takich problemów nie mam,ale co godzinę bym jadła :-)