reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aaa pączki z dziurka - oszaleje lol :p
Moje ulubione , dawać je tu :p nawet zapłacę lol

Ja nie bede karmić , a butelki Aventa używać bede jak przy Emily :)

Natasza mam nadzieje ze juz Ci lepiej :tak:

No w końcu ktoś rozumie moją tęsknotę za gniazdkami :-D

Karina, a jak szacujesz, ile butelek i jakiej pojemności trzeba, jak się karmi od razu modyfikowanym?

Doli nie tłumacze sie lol :p
Poprostu tak los zmienił moje zdanie ...

Babydust a po co mi macierzyński ? Lol tata bedzie brał :p

Milia ja do Emily wszystkiego za duzo mialam ...
Ja kupie 3 małe i 3 duże , ewentualnie 4 duże i napewno starczy. Do tego sterylizator do mikroweli Aventa i podgrzewacz digitalny Aventa - wszystko sprawdzone i bylam zadowolona :)

Dzięki Karina, ja chyba na początek kupię 2 małe i 2 duże, bo tak jak piszesz, nigdy nie wiadomo, jak to się potoczy, a mąz spanikuje jak będzie miał kupić butelki ;)Myla, Ty masz u siebie i możesz jeść (jak nie teraz, to po ciąży), a my z Kariną jesteśmy odcięte od tych pyszności...

Ja przy antkiem miałam 2 małe i 2 duże i tak na prawdę zaczęłam małe używać po ok 4 miesiącach jak chciałam wyjść i od ciągnie te mleko zostawiłam a duże to po ok pół roku jak mały zaczął na nic dostawać modyfikowane mleko

Ja z antkiem to wogule myślałam że karmić nie będę bo ani cyc ki mi nie urosły ani siara mi nie leciała ale jak antek się dorwal do cycka to szybko dostałam pokarm i fajnie mi się karmilo

Mogę wam zrobić zdjęcie butelek lovi po półtora roku używania. Odlzylam gdzies dla tyski do zabawy. Ale to pewnie na weekendzie znajdę.

Karina ty serio po 2 tyg wracasz do pracy? Polskie prawo nawet nie przewiduje takiej możliwości (chyba ze na działalności jesteś). Ja bym nie mogla. Nie mowie tu nawet o rozłące z dzieciem ale o połogu. Kuźwa tak się ze mnie lalo ze opanować tego nie mogłam.

reklama
Aylin no tak chciałabym, a co bedzie to zobaczymy ..., po Emily wróciłam po miesiacu .., jak wróciła do domu ze szpitala to po 3 dniach gdzies ja wróciłam do pracy.

Do góry