reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doliores wlasnie ja tak samo jak przeczytalam ze wygladaja jak szklane - ciekawe tylko jak dlugo ;)
ale nie do konca podoba mi sie ich smoczek - musze sie temu dobrze przyjrzec bo jednak NUK jak dla mnie ma bardziej anatomiczny ksztalt

reklama
Ja miałam tomme tippee i faktycznie robiły się takie mleczne a siostra używała avent i ten sam problem był miałam też canpol i to w ogóle masakra była
Ja zostaje przy tt bo smok super i wygodne były

Myla ja też dwie małe kupie i tyle w razie konieczności to dokupie w każdym sklepie multum tego jest a i tak cycem na początku będę karmić wiec butla jedynie w sytuacji awarii

Ja mysle ze kupie szklana butle bo wlasnie czesto czytalam ze sie mleczne robia, a szklo to jednak szklo. Jedna duza jedna mala:tak:

No właśnie Myla jak cycek w użyciu to butli tyle nie trzeba tylko do ściągnięcia mleka ewentualnie
A szklane butle nie są ciężkie ? U nas nigdzie nie ma takich

Karina csemu nb karmic?
A dostalam 1 butelke mala z aventu dokupie druga duza z lovi chyba. Zreszta Zuza kazda butle tolerowala

Po pierwsze chciałam przy Emily, mislam wszystko przygotowane po staniki i ubrania do karmienia a wyszło wszystko całkiem innaczej ...
Po drugie wracam do pracy po 2 tygodniach gdzies , i nie dam rady pogodzić 12 godzinnej pracy piec dni w tygodniu z karmieniem piersią i dociąganiem mleka ...

reklama
Myla po co ? bo nie wiem jak będę karmić do końca.. raczej będę sie doić i przelewać, żeby mąż miał swoje 5 minut, bardzo to lubił

babydust no właśnie smoczek...też jest taki inny.. ;D
dygotka dlatego ja sie waham cały czas :/ eh, zobaczymy :p tt miałam sprawdzone i smoczek był fajowski

Karina dla mnie nie musisz sie tłumaczyć, to wybór każdej matki i ja Ciebie rozumiem :tak: najedzone dziecko to szcześliwe dziecko i mama:tak:

Do góry