reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
To i ja się do porannych powitań naszej Pani Matki dołączam :-)

Doli no normalnie kaszka z mózgu - tego słowa mi brakowało :-D Doli jak nie masz co robić to możesz wpaść do mnie i wysprzątać. To jedyne 150 m2. :rofl2:

Natasza Grubcio już tu dzisiaj był :tak:

Lei ja mam tak samo z językiem norweskim. Wszyscy na około mówią po angielsku to mam lenia żeby się przestawić. No ale jak trzeba to trzeba. Z tymi językami to tak chyba jest że z każdym kolejnym to trochę łatwiej. Ja jestem tu od sierpnia 2013 a naukę zaczęłam od września. Jak się ma motywację to wszystko idzie szybciej. Mogłabym trenować w domu bo mam native speakera ale leń okropny w tej ciąży mnie dopadł no a kaszkowaty mózg i problemy z koncentracją też nie pomagają. Nie wiem jak ja ogarnę tłumaczenie przez całe święta :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
hahahaha dawajcie adresy :-D zrobie Wam generalne porządki bo wpadłam w taka rutyne sprzatania od paru dni, że jak siedze to mi dziwnie :-D:-D:-D czekam z pół godz i lece do biedry po zakupy :-D

Co do diety cukrzycowej to ja jem 7 posilkow (na poczatku 8 bo jak nie jadlam co 2 godziny to zygalam) troche sie posilkowalam strona slodkiemamy.
Słodkie Mamy: Specjalna dieta dla kobiet w ciąży

co do meza to u nas juz dosyc dluugo jest zle :( tylko ze mamy ciche dni malz sie do mnie nie odzywa spi w drugim pokoju - nie wiem co to z tego bedzie dalej :(

za to spac moge (obym nie zalowala ze to napisalam ;)) bez problemu - w poludnie podsypiam ok godzinke a w nocy min 8 godz tez musze bo inaczej nieprzytomna jestem

Ja Was czytam i widzę jak mnie obgadujecie !:p oj dzisiaj ciężko mi było się zwlec z łóżka to prawda...boczki z sufitu spadły ale z łóżka juz nie chciały...musiała ogarnąć na szybko bo mamuska zaraz przyjeżdża :p

reklama
Pat tylko zjedz dużo! :D

babydust wspołczuje takiej relacji :( :( może coś się da wyjasnić.. ?

MYla ok, ok ;D biore szmaty i lece hahahahahaha :p :p

w ogole to czeka mnie kupowanie prezentow dla wielebnych teściów bleeeeeeeeee ja nie wiem co:baffled::baffled:

Do góry