reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja tez padam , segregowalam ubranka od Emily..., i ja eksmitowalam lol. Trzeba powoli robic miejsce na Kubusia :p

Vesunna jako ze byłaś pierwsza co do ubranek i bedziesz miala dziewczynkę to wyślę w nowym roku Tobie paczuszkę z ciuszkami po Emily :) , tylko musze posegregować ...

Pat a co kupiłaś?

Karina kochana jesteś że pamiętasz :-) a ja Tobie bardzo wdzięczna! Oczywiście za przesyłkę zaplace!

Jest za 20 min 1, a ja nie moge po lekturze mamci tekstów.
A ja biedna nie śpie ani dupka w dupke, ani na łyżeczke :-(
Także nie nażekać, przynajmniej macie chłopów na miejscu.
Fajnie, że jesteście.
Gratuluje udanych wizyt, chłopaki nam sie sypią!
Też na śniadanie mam glukoze :p
Pozdrawiam :-*

Aylin ja używałam Lenora husteczki , ale suszarka w większość zabija zapachy :(
A duzo testowałam ...

Lei ile mieszkasz juz w Niemczech ? Kobiety szybko sie uczą języków ...

Vesunna - nie trzeba :p
Przeżyje :p
No pamietam , jak byś miala jajcolka to Myla by sie załapała :p

Spac nie moge :(
Chyba bede sprzątać :p
Juz zupełnie zgłupiałam hehe

W dzien nie mialan czasu zajrzec bo mlody mi sie rozchorowal no i zostal w domu to teraz sie odezwe . Spalam od 10 do 12. Juz 4 a ja zasnac nie moge :/
Asiorek ja mam chlopa na miejscu a i tak przytulam sie do syna ostatnio .

Poczytalam Was w nocy widze ze wesolo tu wczoraj bylo;) ja ogolnie jestem tez pyskata ale jak chodzi o kolejki to robie sie ciele.
Karina duzo Ci na spanie nie zostalo. Ja usnelam w koncu ok 5 i co z tego o 6:30 mojemu ojcu tel w kieszeni akurat moj numer musial wybrac:/ wrrrrrry jestem jak pijana

Cześć Dziewczyny,

Ja nie mam problemu ze spaniem. Mogę zasnąć wszędzie i o każdej porze... ale to chyba wina mojej tarczycy. Mam teraz zwiększoną dawkę więc powinnam wkrótce poczuć trochę więcej energii. My kupiliśmy parę tygodni temu nowe duże łóżko no i teraz jak śpimy to czasami znaleźć się w nim nie możemy hehe

Wczoraj skończyłam zakupy świąteczne dla mojej rodzinki. Mam już prezenty i cieszę się bardzo. Nienawidzę tych tłumów przed świętami więc cieszę się że już jestem po. Jeszcze tylko rodzice M ale to razem coś wymyślimy i M sam się tym zajmie. :happy:

Dziewczyny M zapisał mnie na wizytę z usg. Więc nie muszę czekać do połowy stycznia. Zobaczę mojej bobo za 12 dni yuhu :rofl2: (to będzie 7 tyg od ostatniej wizyty)
Od razu mi się humor poprawił i nawet święta przedstawiają się w trochę jaśniejszych barwach :-)

Miłego dnia dla wszystkich i kciuki jeśli któraś wizytuje dzisiaj. Idę zjeść śniadanko bo dzieć mi daje znać że brzuch pusty :baffled:

reklama
hej

jak to w ciaży pamięć minusowa i dzisiaj znowu w ten mróz musze się targac po sklepach!!!!!! nie kupiłam mikołajów pod poduszke :p nie mam mleka ani nic na obiad! w dodatku musze wysłac listem L4...eh..-_-

ostatnio ciągle się kłócimy z mężem :/ jest masakra, taka atmosfera, że wystarczy np. nie wyniesiony kubek i awantura sie zaczyna :/ jesteśmy zmęczeni wszystkim. ja ciągłymi nerwami o jedno czy drugie dziecko, on pracą, potrzebuje spokoju. jednego dnia w samotności bez myślenia.. no to mi powiedział, że może za 10 lat nam się uda.. :(

widzę, że Wy spać nie możecie :p ja na nogach od 6-7 to na wieczór padam ..

Pat chyba juz Grubciem zostaniesz na zawsze ;D co do za promo w tesco? ja jadę za tydzień tam...

natasza suuuuuuper :D to teraz bądź już spokojna :-)

Lei wow hahahahahaha bojowa jesteś :-D

Kuklaki ja czuje jak Ty, dosłownie faluje mi wzgórek :eek:

Olusia co Ty robisz???? czemu nie śpisz?? heloł ??? masz uważać! no doczytałam hmm.. ale leż :p

Myla to Twój Cie trzyma jak jaskiniowiec - za włosy heheehhehe ;D

Do góry