reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej .
Okna ? - bryyy

U mnie piekny dzien sloneczko swieci ale jest zimno.
Odstawilam mame na autobus bo wyjezdza do Niemiec do pracy i siedze. Nie wiem co ja bede caly dzien robic. Jest co no ale jak nie wolno to nie wolno. Wole nie ryzykowac a i tak co chwila latam do Wc obejrzec wkladke ;/
Musze aby wyskoczyc po obiad do sklepu choc wolalabym swoje - pierogi . Zupka jest z wczoraj. Chyba sie zanudze.
Milego dnia i udanych wizyt ;) :tak:

No u mnie przez ostatnie dni było pięknie ciepło i słońce a dziś szaro buro i ponuro i od razu energii brak
U mnie nic się z ciążą nie dzieje i jakoś tak normalnie funkcjonuje jak i przed wiec mycie okien to standard

Dobry wieczor panienki
ja po wizycie, wszystko ok ale dalej mam lezec i pachniec, moge wyjsc na krotki spacer jakby co ale nie sama:no:
moj dzidzio jak zwykle sie wstydzil i nie pokazal co ma miedzy nogami nawet zmierzyc sie nie dal, gin z wszyskich stron prubowal az dzidziol sie zdenerwowal ze mu przeszkadzamy i zaczol raczkami w nerwach machac:-D:-D ale jaki juz duzy wyglada:szok:

Renatka co u ciebie juz po jestes? A ja ci nie mowilam a moja mama tez Renatka:tak:

Kuklaki, bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze, a maleństwo takie ruchliwe :-D

Szaj ja też 8 godzin przed komputerem, a nawet 9, bo od ok. 7:30 do 16:30, zanim mąż po mnie przyjedzie, rozumiem Cię doskonale, bo mi tu nawet przed ciażą było niewygodnie, niedostosowane do wzrostu biurko i fotel, codziennie mnie plecy bolały, a teraz to już masakra :( opieram się brzuchem o blat, a jak się odchylę na oparcie fotela, to i tak mi ręce wiszą i niewygodnie tak czy tak... Mój szef żadnymi przepisami się nie przejmuje, o urlop czy odebranie dnia wolnego za święto przypadające w sobotę zawsze jest batalia, a teraz sam wymyślił, że od poniedziałku mam iść na zwolnienie, ale dalej pracować, tylko że do końca listopada w biurze, a od grudnia w domu. Mam nadzieję, że w domu będzie mi wygodniej, zresztą raczej 8 godz. w domu nie będę siedziała przed służbowym kompem...
Myślę, że jak to większa firma, to bez problemu powinni się zgodzić u Ciebie, a szef ma ludzkie podejście? spróbuj po prostu porozmawiać, powodzenia :-)

Babydust to się nazywa firma przyjazna mamom :-) tylko pozazdrościć :-)

Myla, Asia czekamy niecierpliwie na relacje :-)

Kubiaczka witaj!

Kubiaczka, witaj !!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

ja po wizycie, wszystko ok ale dalej mam lezec i pachniec, moge wyjsc na krotki spacer jakby co ale nie sama:no:
moj dzidzio jak zwykle sie wstydzil i nie pokazal co ma miedzy nogami nawet zmierzyc sie nie dal, gin z wszyskich stron prubowal az dzidziol sie zdenerwowal ze mu przeszkadzamy i zaczol raczkami w nerwach machac:-D:-D ale jaki juz duzy wyglada:szok:

Renatka co u ciebie juz po jestes? A ja ci nie mowilam a moja mama tez Renatka:tak:

oj dzidziola zdenerwowaliście, nie ładnie !!! ;)
mój spał sobie, potem się przebudził, ziewnął dwa razy i poszedł spać :)
Odpoczywaj Kuklaczku ile tylko możesz :)
(jak Ty w ogóle masz na imię ? hę ?? )
O, miło mi, że Twoja mama też Renatka :)

Lei :* wiem wiem, dzieki ze o mnie pomyslalas... obecnie biore po 1 czopku bo inaczej znow sie u mnie odzywaja mdlosci i wymioty a tak to jakos to przetrzymuje chociaz nie zawsze....:tak: odnosnie bezsennosci to ja mam... nie spalam chyba do 3..

Kubiaczka witaj - Gratuluje chłopaka ;-)

Myla powodzenia :happy2:

dygotka niezle okna.... ja sie za to nie biore... ja po wczorajszym wyjsciu na badania i do kolezanek znow cos mnie w nosie wieczorem krecilo i mam kaszel... takze okna u mnie musza poczekac a do kiedy hmmm? :confused: tego nawet najstarsi gorale nie wiedza he he

marela u mnie tez piekny dzien za oknem ale nie otwieram okien.... chyba ze na sekunde by orzewietrzyc mieszkanie...;-)

Kuklaki, bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze, odpoczywaj dalej i lez :happy2:

reklama
Do góry