reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Hej .
Okna ? - bryyy
U mnie piekny dzien sloneczko swieci ale jest zimno.
Odstawilam mame na autobus bo wyjezdza do Niemiec do pracy i siedze. Nie wiem co ja bede caly dzien robic. Jest co no ale jak nie wolno to nie wolno. Wole nie ryzykowac a i tak co chwila latam do Wc obejrzec wkladke ;/
Musze aby wyskoczyc po obiad do sklepu choc wolalabym swoje - pierogi . Zupka jest z wczoraj. Chyba sie zanudze.
Milego dnia i udanych wizyt
Okna ? - bryyy
U mnie piekny dzien sloneczko swieci ale jest zimno.
Odstawilam mame na autobus bo wyjezdza do Niemiec do pracy i siedze. Nie wiem co ja bede caly dzien robic. Jest co no ale jak nie wolno to nie wolno. Wole nie ryzykowac a i tak co chwila latam do Wc obejrzec wkladke ;/
Musze aby wyskoczyc po obiad do sklepu choc wolalabym swoje - pierogi . Zupka jest z wczoraj. Chyba sie zanudze.
Milego dnia i udanych wizyt
Dobry wieczor panienki
ja po wizycie, wszystko ok ale dalej mam lezec i pachniec, moge wyjsc na krotki spacer jakby co ale nie sama
moj dzidzio jak zwykle sie wstydzil i nie pokazal co ma miedzy nogami nawet zmierzyc sie nie dal, gin z wszyskich stron prubowal az dzidziol sie zdenerwowal ze mu przeszkadzamy i zaczol raczkami w nerwach machac ale jaki juz duzy wyglada
Renatka co u ciebie juz po jestes? A ja ci nie mowilam a moja mama tez Renatka
Kuklaki, bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze, a maleństwo takie ruchliwe
Szaj ja też 8 godzin przed komputerem, a nawet 9, bo od ok. 7:30 do 16:30, zanim mąż po mnie przyjedzie, rozumiem Cię doskonale, bo mi tu nawet przed ciażą było niewygodnie, niedostosowane do wzrostu biurko i fotel, codziennie mnie plecy bolały, a teraz to już masakra opieram się brzuchem o blat, a jak się odchylę na oparcie fotela, to i tak mi ręce wiszą i niewygodnie tak czy tak... Mój szef żadnymi przepisami się nie przejmuje, o urlop czy odebranie dnia wolnego za święto przypadające w sobotę zawsze jest batalia, a teraz sam wymyślił, że od poniedziałku mam iść na zwolnienie, ale dalej pracować, tylko że do końca listopada w biurze, a od grudnia w domu. Mam nadzieję, że w domu będzie mi wygodniej, zresztą raczej 8 godz. w domu nie będę siedziała przed służbowym kompem...
Myślę, że jak to większa firma, to bez problemu powinni się zgodzić u Ciebie, a szef ma ludzkie podejście? spróbuj po prostu porozmawiać, powodzenia :-)
Babydust to się nazywa firma przyjazna mamom :-) tylko pozazdrościć :-)
Myla, Asia czekamy niecierpliwie na relacje :-)
Kubiaczka witaj!
Renatka1982
Fanka BB :)
Kubiaczka, witaj !!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
oj dzidziola zdenerwowaliście, nie ładnie !!!
mój spał sobie, potem się przebudził, ziewnął dwa razy i poszedł spać
Odpoczywaj Kuklaczku ile tylko możesz
(jak Ty w ogóle masz na imię ? hę ?? )
O, miło mi, że Twoja mama też Renatka
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
ja po wizycie, wszystko ok ale dalej mam lezec i pachniec, moge wyjsc na krotki spacer jakby co ale nie sama
moj dzidzio jak zwykle sie wstydzil i nie pokazal co ma miedzy nogami nawet zmierzyc sie nie dal, gin z wszyskich stron prubowal az dzidziol sie zdenerwowal ze mu przeszkadzamy i zaczol raczkami w nerwach machac ale jaki juz duzy wyglada
Renatka co u ciebie juz po jestes? A ja ci nie mowilam a moja mama tez Renatka
oj dzidziola zdenerwowaliście, nie ładnie !!!
mój spał sobie, potem się przebudził, ziewnął dwa razy i poszedł spać
Odpoczywaj Kuklaczku ile tylko możesz
(jak Ty w ogóle masz na imię ? hę ?? )
O, miło mi, że Twoja mama też Renatka
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lei :* wiem wiem, dzieki ze o mnie pomyslalas... obecnie biore po 1 czopku bo inaczej znow sie u mnie odzywaja mdlosci i wymioty a tak to jakos to przetrzymuje chociaz nie zawsze.... odnosnie bezsennosci to ja mam... nie spalam chyba do 3..
Kubiaczka witaj - Gratuluje chłopaka ;-)
Myla powodzenia
dygotka niezle okna.... ja sie za to nie biore... ja po wczorajszym wyjsciu na badania i do kolezanek znow cos mnie w nosie wieczorem krecilo i mam kaszel... takze okna u mnie musza poczekac a do kiedy hmmm? tego nawet najstarsi gorale nie wiedza he he
marela u mnie tez piekny dzien za oknem ale nie otwieram okien.... chyba ze na sekunde by orzewietrzyc mieszkanie...;-)
Kuklaki, bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze, odpoczywaj dalej i lez
Kubiaczka witaj - Gratuluje chłopaka ;-)
Myla powodzenia
dygotka niezle okna.... ja sie za to nie biore... ja po wczorajszym wyjsciu na badania i do kolezanek znow cos mnie w nosie wieczorem krecilo i mam kaszel... takze okna u mnie musza poczekac a do kiedy hmmm? tego nawet najstarsi gorale nie wiedza he he
marela u mnie tez piekny dzien za oknem ale nie otwieram okien.... chyba ze na sekunde by orzewietrzyc mieszkanie...;-)
Kuklaki, bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze, odpoczywaj dalej i lez
Myla Novak
Fanka BB :)
Wracamy!!!! Dziewuszka!!!9/10 co prawda ale zawsze
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla to gratuluje dziewczynki
Ja mam jutro wizyte i juz mam stracha.... :-(
Ja mam jutro wizyte i juz mam stracha.... :-(