Kubiaczka, cześć :-). Niestety, u mnie w biurze nie ma praktycznie możliwości pracy bez komputera, nawet jakby kazali mi dzwonić codziennie po 4h do klientów, to bez komputera to nie ma sensu. Pogadam z szefowa, może uda się coś ugrać. Jeśli nie siedzę prosto przy biurku to bolą mnie strasznie plecy, a jak z drugiej strony posiedzę prosto, to zaczyna brzuch :-/.
reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Ja ostatnie 2 dni spie bardzo mocno, aż się wkurzam bo budzik mnie zbtakjego głębokiego snu wyrywa
A ja siedze trzesaca się i czekam na A się i jedziemy w wizytowy swiat
Ja ostatnie 2 dni spie bardzo mocno, aż się wkurzam bo budzik mnie zbtakjego głębokiego snu wyrywa
A ja siedze trzesaca się i czekam na A się i jedziemy w wizytowy swiat
hej
codziennie pobudki o 5 albo wcześniej bo syn wyspany dodatkowo czasem w nocy od 3 nie śpimy bo się też wyspał...już mam zaprawy przed kolejnym
Lei no to faktycznie masz mikro blaciki współczuje takich zarwanych nocek, jak ja się obudzę w nocy to też juz nie śpie ;/
Kuklaki ale wstydniś ;D pewnie dziewczynka hahaha
marela wypoczywaj, ja zwiększyłam magnez teraz i bole przeszły :-)
Tabasia też jestem zdania, że temat szczepień to wybór każdej z matki i nie powinien być osądzany moje małe rusza się - chyba - po kwasnym, po pomarańczy czy cytrynie a na czekoladę mam wywalone
dygotka u mnie na wsi dziecko owijają w taki gruby bet z peiluszek tetrowych + czapka i tyle, natomiast w mieście to swoje ciuszki a jak nie masz to szpitalne, jak tam przeszło Ci ?
Szaj moj pracodawca niby przestrzega, ale jak mam pracować 4 godziny skoro cała moja praca była przez 8 godzin albo dłużej przy kompie?? nie byłam wstanie wziąc kartki i robić coś innego bo taka robota to na 15 minut. także tak to wygląda teoria teorią a praktyka praktyką... teraz nie wracam w ogóle a dziś mi sie kończy wychowawczy!!!!
Kubiaczka hej
Myla powodzenia tylko siusiaka nie szukaj na ekranie!
codziennie pobudki o 5 albo wcześniej bo syn wyspany dodatkowo czasem w nocy od 3 nie śpimy bo się też wyspał...już mam zaprawy przed kolejnym
Lei no to faktycznie masz mikro blaciki współczuje takich zarwanych nocek, jak ja się obudzę w nocy to też juz nie śpie ;/
Kuklaki ale wstydniś ;D pewnie dziewczynka hahaha
marela wypoczywaj, ja zwiększyłam magnez teraz i bole przeszły :-)
Tabasia też jestem zdania, że temat szczepień to wybór każdej z matki i nie powinien być osądzany moje małe rusza się - chyba - po kwasnym, po pomarańczy czy cytrynie a na czekoladę mam wywalone
dygotka u mnie na wsi dziecko owijają w taki gruby bet z peiluszek tetrowych + czapka i tyle, natomiast w mieście to swoje ciuszki a jak nie masz to szpitalne, jak tam przeszło Ci ?
Szaj moj pracodawca niby przestrzega, ale jak mam pracować 4 godziny skoro cała moja praca była przez 8 godzin albo dłużej przy kompie?? nie byłam wstanie wziąc kartki i robić coś innego bo taka robota to na 15 minut. także tak to wygląda teoria teorią a praktyka praktyką... teraz nie wracam w ogóle a dziś mi sie kończy wychowawczy!!!!
Kubiaczka hej
Myla powodzenia tylko siusiaka nie szukaj na ekranie!
Hej dziewczyny kurde dalej mnie ciągnie w pachwinie okropnie.
U nas Antek to tej durnej zmianie czasu się nie przestawił i jak w lecie wstawał o ok 7.30 to teraz jest to 6.30. Leży w łóżeczku i gada woła nas itp. masakra jakaś. Ciemno zimno a on do zabawy gotowy.
Zaplanowałam dziś okna umyć a tu chyba padać będzie bleee
U nas Antek to tej durnej zmianie czasu się nie przestawił i jak w lecie wstawał o ok 7.30 to teraz jest to 6.30. Leży w łóżeczku i gada woła nas itp. masakra jakaś. Ciemno zimno a on do zabawy gotowy.
Zaplanowałam dziś okna umyć a tu chyba padać będzie bleee
szaj u mnie w poprzedniej pracy w regulaminie bylo ze ciezarne dla ktorj nie ma innej pracy niz przy komputerze moze isc do domu i w 90% przypadkow dziewczyny po prostu przychodzily na 4 godziny a do tego na zyczenie kupione byly pilki na ktorych mogly siedziec albo takie specjalne ergonomiczne krzesla no i standardem u nas sa biurka podnoszone ze mozna pracowac stojac jak ktos ma taka ochote tak ze mozna tylko my to skandynawski korpo
Ostatnia edycja:
dygotka okna? wow podziwiam ja się nie zabieram, za zimno
ale za to mam jakoś dużo energii dziś, słonce swieci po 5 dniach mgły! może dlatego, robię już zaczyn na ciasto drożdżowe w międzyczasie wstawiłam pranie, sprzatam, sortuje zabawki i ubrania :-)
ale za to mam jakoś dużo energii dziś, słonce swieci po 5 dniach mgły! może dlatego, robię już zaczyn na ciasto drożdżowe w międzyczasie wstawiłam pranie, sprzatam, sortuje zabawki i ubrania :-)
reklama