reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

To co na razie jest nas 4 :)
terminy oczywiscie do potwierdzenia z ginami :)

Matik ...termin 1-3 kwiecien
babydust 2cs termin 2-4 kwiecien
Mila83 ...termin 7 kwiecien
Tabasia 1cs termin 10 kwiecien

Mila83 jak bylam w ciazy z synem to na forum tez bylam z Mila83 :)

reklama
Wiecie co nie potrafilam zalozyc tego tematu w tym jakby glownym forum... latwiej by sie nas szukalo.

zobaczycie że zaraz nam się posypią tutaj kwietnióweczki. ja gdyby nie te bolące cycki, to pewnie jeszcze bym z tydzień z testem poczekała. a że w pierwszej ciąży miałam to samo, to teraz od razu do apteki poleciałam. no i teraz nie wiem czy się wybierać tutaj w Polsce do gina. bo ja tylko na wakacje na 2 tygodnie przyleciałam i 9 sierpnia wracamy do Barcelony. a w Hiszpanii pierwsze usg dopiero w 12 tyg robią. a z kolei za tydzień to nie wiem czy nie za wcześnie. bo jak pójdę i jeszcze nie będzie widać serducha, to tylko się będę stresować. a Wy kiedy się wybieracie?

oj ja ide 5/6 sierpien to bedzie 5t5d i nawet jesli serduszka nie bedzie to gin bedzie w stanie powiedziec czy dobrze wszystko rokuje
czy pecherzyk jest okragly a nie zapadniety i czy cialko zoltkowe wyglada ladnie :) tak mialam przy synciu i gin sie nie pomylila :) teraz licze na to samo
nie dam rady dluzej wytrzymac ;)

Mila tu gdzie ja mieszkam usg robia w 20tc dopiero!!!!! Wczesniej tylko krew i mocz i sluchanie tetna za pomoca trabki. Ja chodze do polskiego gina. Pojde za miesiac jakos sprawdzic jak dzidz rosnie i serducho posluchac i pozniej na przeziernosc karkowa. Tetna sobie moge sama sluchac w domu bo ma ten detektor.
Kurcze jeszcze w to nie moge uwierzyc!! Zaczelo mnie mdlic juz :( rano myslalam ze pawia w pracy puszcze....bleh.

reklama
To moja pierwsza ciąża. Staraliśmy się 4 miesiące ale się nie udawało. Daliśmy sobie na wstrzymanie i przestaliśmy. Oboje zmieniliśmy prace. 23 sierpnia bierzemy ślub. Dużo się dzieje, dużo nerwów. Nie planowaliśmy teraz dziecka. A tu 26 lipca w moje imieniny zrobiłam test i pojawiły się dwie magiczne kreseczki o których tak bardzo marzyłam. W niedziele z samego rano pojechałam na bete do szpitala i jest 45,5 :)

Do góry