reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Szaj no to mamy kocich specjalistów :-)

Ja mam dużą nadwagę , ale nigdy głupich tekstów nie słyszałam od lekarzy w ciąży ..
Do tej pory 4,4 na plusie, ale apetyt wilczy mi minoł wiec powinno spadać lub sie utrzymywać ...

Kuklaki tak :-)

Pat no drogie , na początku miało byc 700-800, ale pozniej doszła długa rekonwalescencja ... , leki , kroplówki itd. Moj syn :-) nie było ze boli lol

Kajka , Aylin ... I Szaj po porodzie zabieramy sie za odchudzanie :-)

Natasza Dobrej nocy :-)
I dzieki ...

Witam sie nocnie, od 2 próbuje zasnac i dupa...

Głodnym mamusiom polecam jedzenie kilku mniejszych posiłków w krótkim odstępie czasowym, pół godziny przed jedzeniem wypicie szklanki wody. Jedzenie rzeczy, ktore odżywiają a nie zapychają czy dają puste kalorie ( i dodatkowe kg). Ważne jest dokładne gryzienie i żucie a nie łykanie całych kęsów, odkładanie sztućców czy kanapki, zeby pogryźć i miec chwile przerwy, takie świadome jedzenie, nie przed tv tylko przy stole, skupianie sie na jedzeniu. I oczywiście czytanie etykiet! Żadnego oleju palmowego, cukru pod tysiącem postaci (slody, syropy i inne cuda) zagęstników, polepszaczy i innych smakołyków.

Tak będąc w temacie to wlasnie wciągnęłam dwie kanapki bo myslalam, ze zwymiotuje z głodu :-D:-D

Ja jeszcze nie kupuje słodyczy do domu ;-) zazwyczaj wieczorem mnie łapie faza na słodkie i wtedy jestem zła, ze byłam w sklepie i nie kupiłam :-D i ratuje sie herbata z miodem albo jogurtem z dżemem (kupuje tylko naturalne jogurty ;-))

Lei mi sie wydaje ze każda z nas sama wie co jest właściwe do jedzenia ... Tylko brakuje nam silnej woli ... I każda z nas sobie inaczej radzi z problemami ... A większość osób z nadwagą ucieka do jedzenia .. . Będąc szczupłym nigdy sie tego nie zrozumie ...

Hello
Mój wstał do pracy a ja się obudziłam l w brzuchu mi burczało głodna jak wilk więc stwierdziłam że z głodu to już nie zasnę, mój mi zrobił rumianek i obżeram się babką o 6 rano. Pięknie

reklama
Amisia znam to z telefonem :-(
Tak sie zastanawiałam zeby to kupić , dla własnego spokoju ..., Emily sie prawie wogule nie ruszała ... I dlatego tez nie wiedziałam ze cos moze byc nie tak ...
Chciałabym miec poprostu pewność ze dzidzia ma dobre bicie serduszka ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Dzieki Amisia :-)

Do góry