reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzięki Doli, wobec tego próbuję smarowania główki, mam nadzieję, że szybko się z tym uporam. Super, że Hubi już zdrowy!:)
Po stałym posiłku już własnie daję Małgosi mniejszą porcję mleka, ale nawet jeśli zje więcej obiadku, to się tego mleka domaga niestety.

Aneczka, nie wiem, może suche, chociaż wieszam mokre ręczniki na kaloryferach, a do noska psikam jej teraz kilka razy dziennie, wydaje mi się, że to nie jest nic poważnego, bo ani nie kaszle, ani nie gorączkuje, ani nie ma problemów z jedzeniem. Inhalatora nie mam niestety.
Widzę, że i jeden i drugi Wojtuś pędzą do przodu, może to imię do czegoś zobowiązuje :D
To dziś święto, miłego wieczoru :)

reklama
Kuklaki jak ty to robisz 200 ml lyzeczka... ;) nakarm tak moja
No nam nie bardzo ma kto pomoc, dlugo jechaliśmy na prezentach typu pampersy chusteczki itd ale wszystko się kończy kiedys. Ale ja bym jeszcze nie szla do pracy teraz, to dorobienie na 2 godz dziennie to przez przypadek wyszlo a normalnie chce koło roczku Małej szukać czegos. Wiadomo ze wolałabym siedzieć z nią dluzej ale kasa też potrzebna. Mój tez jest za tym zebym pracowala i mamy w razie co znajoma która zostanie z mala za nie duza kase

U nas spacerówka od jakichs 2 tyg ;)

Aneczka to miłego wieczoru :) ja pod wieczor znowu na te korepetycje
A jutro mamy wizytę kontrolna z mala u kardiologa

A ja musze na bioderka tylko jak byłyśmy na szczepieniu to zapomniałam o skierowaniu mówić i kurcze teraz znów powinnam iść do pediatry, a nie bardzo mi podrodze:-\

A to u nas jest w szpitalu, ale ze skierowaniem, tylko zastanawiam się czy trzeba, bo na pierwszą kontrole miałyśmy skierowanie i czy na drugą też trzeba? Ale pewno tak:-\

Kurcze znowu jakiś problem. Chodzi o wypłate. Dostałam teraz 100% i nie wiem dlaczego. Teoretycznie od 19.10 już powinnam mieć 60%, ach ciągle coś.:-\ Z jednej strony powinnam się cieszyć, gorzej jak wydam, a każą oddać:p

Aga mowie ze musze przy tym spiewac, udawac zwierzatka i takie tam:-D Fajnie ze macie znajoma co zostanie za mala kase jak co. Tez bede kiedys musiala wrocic do pracy, ciekawe kiedy?

Asiatipl no to lepiej nie wydawaj:szok:

Aneczka super ze juz w komplecie:tak:

reklama
Do góry