aneczka1984
Fanka BB :)
Asia - ktoś kiedyś pisał, że u niektórych kobiet podczas karmienia waga w dół nie idzie, bo sobie organizm koduje, że potrzebuje więcej i nie chce oddać. po kończonym karmieniu w dół. a co do niejedzenia po 18, to nawet słyszałam, że to może odwrotny efekt przynieść, bo organizm się orientuje, że mu nie dostarczasz energii, więc musi ja skumulować w postaci tłuszczyku. nie wiem, teorii mnóstwo, nie wiadomo, która prawdziwa. ale ja też uważam, że nie waga najważniejsza, ale to jak się czujesz. a jak po ćwiczeniach Ci lepiej, to znaczy, ze to jest to. także życzę wytrwałości! dzielna babka jesteś!:-)
A Mały dziś po raz pierwszy został z dziadkami na 2 godziny, a my zabraliśmy Starszą do kawiarni. Zniósł to godnie, chociaż trochę im tam marudził. ale on ostatnio cały czas taki (właśnie było pierwsze karmienie 45 minut po zaśnięciu!). a Córcia przeszczęśliwa, ze miała rodziców tylko dla siebie. bardzo udane wyjście:-)
Dobrej nocki!
A Mały dziś po raz pierwszy został z dziadkami na 2 godziny, a my zabraliśmy Starszą do kawiarni. Zniósł to godnie, chociaż trochę im tam marudził. ale on ostatnio cały czas taki (właśnie było pierwsze karmienie 45 minut po zaśnięciu!). a Córcia przeszczęśliwa, ze miała rodziców tylko dla siebie. bardzo udane wyjście:-)
Dobrej nocki!