reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

qrwa jakie mam nerwy
zaraz rozniose te dzieci
młodszy przysypia karmie go to starszy kupa
i tak ze 3 razy
potem ryczy bvo chce slodkie
mam dosyc tych jekow, ryczenia wiecznego

napisalam posta to mi wcielo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w dupie to mam

nie bede idealna matka, pieprze nie robie drozdzowek i nie bedzie obiadu z 3 dan

reklama
Doli co sie tak ciśnieniujesz! Wez oddychaj kobito. Pakuj dzieciaki i idź na płac zabaw. Na obiad pizza i z bani. Moja tez w domu małpiego rozumu dostaje wiec jak tylko nie wali żabami to wychodzimy. W domu to tylko wynajduje co posprzątać zamiast sie bawić z Vika czy pogaworzyc z Olivka. Bez sensu.

Dzieciory spia, ja zjadlam wczesny obiadek, młode ziemniaki z białym serem ;-) jak starsza wstanie to zje i spadamy z chaty.

Moje dzis były łaskawe, nawet wzięłam rano prysznic i obcięłam pazury heh. To był dobry poranek!

Matik mój starszy miał alergia kontaktową więc jestem obeznana w temacie zeszło mu po drugim roku życia ,na początku objawiało się dokładnie tak jak piszesz miał suche placki na policzkach, czerwone bardzo pojawialy się i znikaly myśleliśmy że alergia pokarmowa eliminowalismy mu prawie wszystko jadl kaszke jabłko i mleko... masakra testy wychodziły dobrze ,okazało się że to alergia kontaktowa ,moja ciotka ma dokładnie taką samą więc wszystko zostaje w rodzinie ...starszy ma alergie na wełne akryl i plusz..małemu też wyszło , pytałam pediatry co to jest bo myślałam że to może skaza a ja jem wszystko i karmie to tym większy stres co ja mam eliminować, okazało się że to alergia kontaktowa odrazu powiedziała jak tylko weszliśmy. Prawdopodobnie od swetra mojego

Doli to bajkę mu fajna włącz :)
Widze , że to jednak dobrze ., że moi chłopcy maja 13 lat . Ja mała karmieni mowie Hubek pozamiataj, luka prawnie wstaw ha ha biedactwa . Ale to dopiero teraz bo już koniec szkoły :) uf

Doli doczytałam dzięki
Zwrócę na to uwagę faktycznie :)

Ostatnia edycja:
Doli no właśnie miałam napisać to samo co Lei. Olej sprzątanie i drożdżówki i pobaw się trochę że starszym. On to wszystko robi żeby zwrócić na siebie twoją uwagę.

Upiłam nosidelko Manduca i jest mega. Trochę się wykosztowalam no ale nic, raz się żyje :) Wczoraj włożyłam małego to nie był zachwycony. Będziemy ćwiczyć przed wyjazdem. Później wrzucę jakąś fotkę.

Hehe czasem fajne lapsusy językowe wychodzą na tym forum :p Mila, upiłaś nosidełko? :D :)))

Moja od paru dni jakaś taka nieswoja.. Brzuszek ją męczy, mam wrażenie, że Mała ma lekką biegunkę. Jeśli do jutra nie przejdzie, to pójdę z nią do pediatry. Nie będę ryzykować odwodnieniem. W nocy budzi się co 2 h :/ Ktoś mi normalnie dziecko podmienił :(

Ostatnia edycja:
reklama
W dupie mam. Opisalam sie rano i gdzie mój post?????

Tluka mi się nad glowa i na balkonie i za sciana. *******ca można dostać. Chyba urlop mi się należy...

Do góry