reklama
Doli nie ukrywam, czytam Was na bieżąco ale teraz mam sesje i ciężko mi wszystko pogodzić...ucze się bujając jedną nogą małego w bujaczku...
Tabasia czemu nie zrobią ?
Kuklaki ją małemu czasem podam wodę ale nie przepada za nią. Herbatke bardzo rzadko, raz mi po niej wymiotował. Zresztą herbatka to puste kalorie i dziecko po wypiciu hetbatki jest syte i nie chce cyca a herbatka nic mu nie daje...więc lepiej podać wodę która lepiej gasi pragnienie i tylko przelatuje przez dziecko więc go nie zapycha
Ja w upały Wojtka częściej przystawialam do cycka i był szczęśliwy
Anulka mój też na powietrzu śpi idealnie...
na zawodach przespał mi z 5minutowa przerwą na cycka od 9:30 do 14:30..jak nigdy w ciągu dnia !
Aneczka u nas też jaraja i na klatce i w windzie...za nic maja sobie ostrzeżenia...zamiast wyjść z klatki i zapalić to już doczekać się nie mogą i odpalają fajka jak tylko z mieszkania wyjdą...
I po sesji mam ambitny plan ćwiczyć...bylebym się tego planu trzymała
To wracam do nauki
Tabasia czemu nie zrobią ?
Kuklaki ją małemu czasem podam wodę ale nie przepada za nią. Herbatke bardzo rzadko, raz mi po niej wymiotował. Zresztą herbatka to puste kalorie i dziecko po wypiciu hetbatki jest syte i nie chce cyca a herbatka nic mu nie daje...więc lepiej podać wodę która lepiej gasi pragnienie i tylko przelatuje przez dziecko więc go nie zapycha
Ja w upały Wojtka częściej przystawialam do cycka i był szczęśliwy
Anulka mój też na powietrzu śpi idealnie...
na zawodach przespał mi z 5minutowa przerwą na cycka od 9:30 do 14:30..jak nigdy w ciągu dnia !
Aneczka u nas też jaraja i na klatce i w windzie...za nic maja sobie ostrzeżenia...zamiast wyjść z klatki i zapalić to już doczekać się nie mogą i odpalają fajka jak tylko z mieszkania wyjdą...
I po sesji mam ambitny plan ćwiczyć...bylebym się tego planu trzymała
To wracam do nauki
Anulka90
Fanka BB :)
Tabasia masakra, myślałam że tylko w Polsce tak jest.
Tabasia masakra!! Już dawno powinni Ci to zrobić a nie tyle czasu vzekać :-/ ale może jednak Ci zrobili jak się nie odzywasz..
Ehh byłam na tej konsultacji neurologicznej w centrum rehabilitacyjny i jestem podłamana
mały musi mieć rehabilitacje
ma asymetrię ułożeniową, słabe napięcie mięśniowe i jeszcze coś..dostał narazie 12 razy po 2 w tygodniu..a czeka się ok 3 miesięcy.. A pani dr na wstępie mnie zrąbała jak go trzymam..że źle
ehh
Źle mi..
Ehh byłam na tej konsultacji neurologicznej w centrum rehabilitacyjny i jestem podłamana
Źle mi..
Pat ale jak sobie pomyśle że będzie płakał to mi już chce się płakać że taki maluszek a musi się już męczyć
A trzymałam go mniej więcej tak bo drugą ręką zamykałam drzwi to powiedziała ze jest wygiety do tyłu i takie trzymanie powoduje problemy ze jak dziecko się trzyma przodem to trzeba "je zgiąć w pół" nie wiem czy ktoś rozszyfruje mój obrazek ale chodzi o to aby trzymać dziecko tak jakby siedzące ale nie trzymać ręke pid pupą tylko pod kolankami aby się tak zapadło..skomplikowane to do opisania
A trzymałam go mniej więcej tak bo drugą ręką zamykałam drzwi to powiedziała ze jest wygiety do tyłu i takie trzymanie powoduje problemy ze jak dziecko się trzyma przodem to trzeba "je zgiąć w pół" nie wiem czy ktoś rozszyfruje mój obrazek ale chodzi o to aby trzymać dziecko tak jakby siedzące ale nie trzymać ręke pid pupą tylko pod kolankami aby się tak zapadło..skomplikowane to do opisania
Załączniki
natasza wedlug rehabilitantow wiekszosc dzieci jest zle trzymana
z tym ze jesli dziecko ma prawidlowe napiecie to nic mu od tego nie bedzie
porehabilitujesz sie troszke i bedzie git
ja wiem o co ci chodzi z tym trzymaniem
tabasia hop hop zrobili ci czy nie ?
porehabilitujesz sie troszke i bedzie git
ja wiem o co ci chodzi z tym trzymaniem
tabasia hop hop zrobili ci czy nie ?
reklama