reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Marela masakra :( dobrze ze go zauwazyłaś i szybka reakcja. Oby wszystko bylo ok !!

Doli ja od rana sie zbieram aby zrobic pranie malego ale poszlismy na spacer na 4.5h i olalam pranie :)) maly teraz zasnal a ja zamiast nastawic to na bb siedze ;) ale juz sie zbieram

reklama
Doli, masakra... ale dobrze, że nic więcej!

Marela, nie denerwuj się, na pewno nic mu nie będzie, szybko zareagowałaś. Teraz kleszczy jest chyba więcej niż kiedyś :( są jakieś środki odstraszające/szczepionki?

Natasza, super :) taka okazja, musisz dobrze się czuć :)

marela napewno nic nie będzie!! spokojnie!!! a fakt jest jakies multum tego robactwa, zimy nie było to wszędzie cholerstwo łazi

natasza ooooo na bóstwo się robisz ;D

Kurde co z tymi kleszczami, jakaś inwazja czy co?

Natasza to się pochwal po zabiegach.

Właśnie myśle ze np z wawy dziewczyny nie spotykacie sie na wspólny spacer, albo tak jak mówi natasza przechodzicie obok nie wiedząc.

Sataga, o rany!!!! Współczuję!!!!!! Nie martw się!!!! Będzie dobrze!!!
Trzymamy tu wszystkie kciukasy za Ciebie!!!!!!!

Doli, zdrowia dla Starszaka i cierpliwości! Moja córa - rówieśnica - to lekomanka! Dopomina się lekarstw nawet jak już nie musi ;o)
Doli, to Twój M daleko strasznie!!!!!!!!! Mój to pikuś bo samolotem 2,5 godz. i na miejscu w razie tęskonty.

Venussa, jak szczepienie? Czym szczepiłaś? Ja jeszcze przed i chyba znów Hexe wezmę....

Myla, co u Was? Jak dzieci się czują? Jak wizyta u lekarza?

Natasza, zazdroszczę wizyty u fryzjera! Ja na siebie patrzeć nie mogę! Cera o pomstę do nieba woła; odrosty ze 3 cm a sylwetka???? O tym lepiej nie wspomnę ;o((( ja ciągle w ciążowych pomykam.... wisi wszystko na mnie, ale w te sprzed ciąży się nie mieszczę!!!! We wtorek wizyta u ginki - mam nadzieję, że pozwoli już ćwiczyć - nie wiem jeszcze kiedy mi się to uda, ale musi!!!!!!

Milia, mąż jak dobrze teraz pójdzie to będzie tam wracał na jakieś okresy czasu... Ech, jak sobie pomyślę o naszym życiu emeryckim w naszym kraju to mam ochotę spakować się z całą rodziną i na stałe tam jechać...

reklama
Doli ja mialam taka presje ze starszym, na dodatek mieszkalam z mama wiec caly czas cos bylo nie tak, juz nerwicy przy niej dostawalam i w koncu rzucilam to w diably o maly sie meczyl i ja z nim. A teraz mam luz totalny. No i roznice wieku miedzy dziecmi 14 lat wiec jak wspomnialas... Idealnie choc wiele :-D

Sataga oj ty bidulko, niby to tylko zabieg ale ingerencja jest :(

Anulka moja tak ma caly czas. Najgorzej jest jak jest zmeczona, walczy z zasnieciem, wije sie, prezy a jak zasnie to czasami wlasnie tak zrywa sie z wiskiem. Wiec sama nie wiem czym to juz tlumaczyc. I czesto robie tak jak Milia owijam w kocyk lub pieluszke i klade lub delikatnie kolysze i zazwyczaj usypia.

Milia80 to jest nosidelko firmy Close Caboo NCT- super sprawa szczegolnie po domu albo na krotkie wypady. image.jpg
A na dalsze wypady kupilismy Maxi-Cosi Easia.

Marela masakra, musialas stresu sie najesc!!!

Natasza no to szykuje sie niezla wizyta. Ja swojego poznalam po dwoch latach i tez stres byl :-D

a moja zasnela, mialam ja kapac no i chyba odpuszcze bo szkoda ja budzic.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 53
Do góry