reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Sataga super wieści !!

Lei oby to już odtatnie tyg z szyną były !!&&

Pat to pewnie będziecie musieli ćwiczyć..Adaś nie cały czas ale często i mówiła pediatra aby skonsultować to w czasie usg a jak nie to ortopeda ale to tylko prywatnie bo tyle miesiecy czekać to masakra :(

W kąpieli najczęściej mu prostuje tą nóżkę bo wtedy jest spokojny bo tak to się zaraz denerwuje nerwus :)

Pat skąd ja to znam! A opciąć paznokcie to dopiero sztuka :) a jakie złości bo mama trzyma rękę albo stopę i nie można machać :))

Doli gdzie się dziś ukrywasz?? Wyłaź z kąta !!:p

O tak, obcinanie pazurków tylko na śpiocha ;)

natasza, słyszałam, że na łowieckiej są krótsze kolejki na nfz. Jednak nie sprawdzałam osobiście i wybieram się teraz prywatnie - trudno ;)

Mała znowu spała ładnie w nocy - co 5 h pobudka. Mimo to ja nadal niewyspana ;) Teraz znowu nie śpi (tylko krótkie drzemki) i słucha Mozarta :D

Pat próbuj... Ja umawiałam usg bioderek w luxie z wtorku na kolejny pon... A wiem że na usg to lepiej dzwonić bo w systemie nie ma wszystkiego...

Pat tak myslalam ze to Coli a duzo jest ich ?
jezeli nie ma juz goraczki i maly jest spokojniejszy to wszystko bedzie git a jak nie to dostaniecie furagine i bedzie szybko po wszystkim
ale musisz uwazac bo to cholerstwo lubi wracac

natasza 16 miesiecy :szok:ale dzieciecy czy zwykly ? bo ja sie wlasnie do ortopedy umowilam i czekam ok 5 tyg na 15.06 mam termin :)
choc nie pasuje mi jak nie wiem :(

a nasza bidulka strasznie mi rano sie poplakala i nie wiem od czego - pierwszy raz tak miala ;( nawet cycus nie pomogl :( pewnie po szczepieniu :/ teraz spi na balkonie w nowym pojezdzie :)

Sataga jak super ze sie wszystko zagoilo i ze na cycu :) ale ty uwazaj na siebie zebys sama sie nie "wyniszczyla" nie jedzac wszystkiegoo :( koniecznie jakies witaminki biez

reklama
Babydust lekarz powiedział że zwalczy bez antybiotyku tylko musimy powtórzyć badania żeby zobaczyć czy już ok bo posiew miał pobierany tydzień temu więc możliwe że juz zwalczył

Do góry