reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
a, dziewczyny, w biedrze promocje na dzieciowe rzeczy, podwójna paczka dadasów po 50zł (dwojki wychodzą 32gr za szt)
Aneczka ja też nabiał w ilościach sporych, bo przynajmniej raz dziennie, a teraz już drugi tydzień nimi a już bym sobie zjadła chociaż jakąś drozdzówkę z serem...
Właśnie te promocję widziałam, chce kupić te chusteczki z opakowaniem na nie, a pieluchy to bym się bad trojkami zastanawiala bo 2 jeszcze mam trochę zapasu
Pat no wiadomo narazie strach ryzykować
Zdrowka dla małego
Sataga a z tym serduszkiem kiedy sprawdza ?
Właśnie te promocję widziałam, chce kupić te chusteczki z opakowaniem na nie, a pieluchy to bym się bad trojkami zastanawiala bo 2 jeszcze mam trochę zapasu
Pat no wiadomo narazie strach ryzykować
Zdrowka dla małego
Sataga a z tym serduszkiem kiedy sprawdza ?
Nosiła po 2h na spacerze plus w domu. Tylko ona go w pionie wlasnie nosiła... A co do asymetrii to pewnie nie przez chustę. A u nas nie ma takich cudów, w Pl to każdemu chca wcisnąć Wojte z tego co zauważyłam a tu jakos luźno podchodzą.
My jutro mamy pierwsza wizytę u pediatry. Tez musze spytać o te pryszczyki, ciemieniuche, ulewanie i zeza. Normalnie jej sie oczy rozjeżdżają, czy któraś z Was tez zauważyła cos takiego u swojego dziecka?! Bo ja mam zalamke.
My jutro mamy pierwsza wizytę u pediatry. Tez musze spytać o te pryszczyki, ciemieniuche, ulewanie i zeza. Normalnie jej sie oczy rozjeżdżają, czy któraś z Was tez zauważyła cos takiego u swojego dziecka?! Bo ja mam zalamke.
Slyszalyscie o nowej butelce canpola haberman?;> kupilam ja bo zachęcił mnie fakt że smoczek ma różne przepływy wiec sama mogę regulować jak szybko leci mleko ( w TT i dr.Brown po przechylenia mleko samo leciało więc mały pil by mleko bez wysiłku i w końcu mógłby odmówić piersi) i szok rzeczywiście jak ustawie butle tak żeby był wolny przepływ to mały musi silowac się jak przy cycku i tak samo odpoczywać. Więc jak będzie któraś myślała nad butelka to z czystym sumieniem polecam droga nie jest, ja placilam 30zl a ten system antykolkowy tez wygląda jakby zdawał egzamin od razu mowie że nie dostalam butelki do testów i nie dlatego ją zachwalam
Dziewczyny zez u maluszków w większości przypadków przechodzi także no stress
Tabasia to wpadaj do mnie. Zeswatamy nasze maluszki. Z resztą Laure i Alexa też możemy, a co
Lei ja ostatnio pisałam właśnie że nosidła powinno się używać dopiero jak dziecko siedzi. Wcześniej tylko sporadycznie jeśli już. A z chustą to nie wiem jak jest..
Tabasia to wpadaj do mnie. Zeswatamy nasze maluszki. Z resztą Laure i Alexa też możemy, a co
Lei ja ostatnio pisałam właśnie że nosidła powinno się używać dopiero jak dziecko siedzi. Wcześniej tylko sporadycznie jeśli już. A z chustą to nie wiem jak jest..
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Pat zdrowka dla malego..a jakie badania robili?
Mila tez bym wyjechala gdzies gdzie jest caly rok. Cieplo ,-)
Sataga zdrowka i oby to nie bylo nic groznego!
My bylismy dzis caly dzien na dworze. Spacerek i na dzialeczce...ja sie troszke juz opalilam i jestem peaktycznie juz brazowa ;-)
Natasza super ze poszlas na taki kurs..podobal sie?
Mila tez bym wyjechala gdzies gdzie jest caly rok. Cieplo ,-)
Sataga zdrowka i oby to nie bylo nic groznego!
My bylismy dzis caly dzien na dworze. Spacerek i na dzialeczce...ja sie troszke juz opalilam i jestem peaktycznie juz brazowa ;-)
Natasza super ze poszlas na taki kurs..podobal sie?
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Pat oby szybko minelo.
Mnie tez w ciazy nie puszczali za to teraz czesto. Moj ma radar wchodze do sklepu i po 3 min ryk. W kolejkach nie stoje tylko zlapac rzeczy do koszyka musze biegiem.
Sataga- oby to nic powaznego.
Ja z tym nabialem tez ograniczylam ale np. Zupe zabielana smietana jadlam.
Aneczka moj tez ma krotkie i niewiem co robic. W srode mamy wizyte u chirurga to zapytsm o to wedzidelko. Zdaj relacje jak maluszek to zniosl i jak to wyglada.
Dziewczyny nie wyrabiam na zakretach:/. Mlody tylko cyc i cyc. Nie chce inaczej usypiac a w nocy nie ma problemu usypia sam. Ale dzien to porazkam . w domu spi po max 30 min na spacerze godzina i darcie. A zdaza sie ze 15 czy nawet 5. Wczoraj zaczelam z nim walke. Troche karuzela i mata ale to max 5 min. Ew raczki. Najchetniej by cycka nie puszczal albo ciumkal co jakues 5- 10 min .
Wlasnie mnie obudzil na karmienie a ja w opakowaniu z pelnym makeup. Ze zmeczenua nawet nie pamietam kiedy zasnelam. Nie naje sie na maxa tylko tak ciumkać chce. W nocy to i 4-6 h nie budzi sie nieraz. Do tego wszystko na mojej glowie ale to nie tutaj. Powiem tylko ze jest zle i mam dosc.
Mnie tez w ciazy nie puszczali za to teraz czesto. Moj ma radar wchodze do sklepu i po 3 min ryk. W kolejkach nie stoje tylko zlapac rzeczy do koszyka musze biegiem.
Sataga- oby to nic powaznego.
Ja z tym nabialem tez ograniczylam ale np. Zupe zabielana smietana jadlam.
Aneczka moj tez ma krotkie i niewiem co robic. W srode mamy wizyte u chirurga to zapytsm o to wedzidelko. Zdaj relacje jak maluszek to zniosl i jak to wyglada.
Dziewczyny nie wyrabiam na zakretach:/. Mlody tylko cyc i cyc. Nie chce inaczej usypiac a w nocy nie ma problemu usypia sam. Ale dzien to porazkam . w domu spi po max 30 min na spacerze godzina i darcie. A zdaza sie ze 15 czy nawet 5. Wczoraj zaczelam z nim walke. Troche karuzela i mata ale to max 5 min. Ew raczki. Najchetniej by cycka nie puszczal albo ciumkal co jakues 5- 10 min .
Wlasnie mnie obudzil na karmienie a ja w opakowaniu z pelnym makeup. Ze zmeczenua nawet nie pamietam kiedy zasnelam. Nie naje sie na maxa tylko tak ciumkać chce. W nocy to i 4-6 h nie budzi sie nieraz. Do tego wszystko na mojej glowie ale to nie tutaj. Powiem tylko ze jest zle i mam dosc.
Ostatnia edycja: