reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli jak mu się nie uleje to się obkupa po same plecy!! Odtatnio byliśmy kawał drogi od domu a on mi nuner odwalił ale jazda była :) ale te kupy na plecach to raczej moja wina jak nie popatrzyłam i pielucha zapłytko na plecach była :-/ teraz od 2 dni jest ok :))

Babydust nieciekawie..ale mam nadzieje że szybko antybiotyk zacznie działać. Dobrze ze poszłaś

Mój też ma taką buzie obsypaną krostkami nawet na uszach ma ! :-/

Pat super :) moje się aż tak nie garną z czego jestem w szoku bo zawsze tak robiły..jedyne co to wąchają ale jak chcą buzie wąchać to nie pozwalam

Milia ślicznie szczeniak Ci wyrósł :) jakie łapki ma długie :)

Mój teraz je co 1-1.5h chyba mu się tak pić chce bo mu gorąco :)

Załączniki

• 1430834643360.jpg
    1430834643360.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 72
Mojej juz sie 3 raz ulalo w ciagu pol godz. masakra jakas i czkawke ma jak nie wiem, i znowu jesc chce:eek:

Pat, avatar jest z sierpnia, trochę wyrósł;-)W kłębie 73 cm i mam nadzieję, że w tą stronę już nie rośnie :-D

Nam raz też kupa wyszła z Dady. Na razie jednorazowy wybryk... wolę to tłumaczyć tym, że małż za luźno zapiął, to na pewno jego wina była :p

Jutro muszę iść na godzinkę do Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej i mam dylemat - wybrać się pieszo z wózkiem (prawie 4 km w jedną stronę), czy małą w fotelik i taksówką... Z moją kondycją, to pewnie z 1,5 godz. będę szła w jedną stronę... czy Małgosia mi tyle czasu wytrzyma, kurczę, nie wiem...

Olusia zdrówka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Margo to Karolcia silna jest - wow ...

Kubus 5200 juz wazy [emoji15][emoji15][emoji15] mam juz pieluchy 3 kupywać a ja chomik jeszcze 2 duże 2 mam [emoji23][emoji23][emoji23]
A ubranka 62 ... 56 juz za małe ..

Babydust ojej :( szybkiego wyzdrowienia ...

Pat super Focia :)

Milia80 ale przyjaciele z nich :) śliczne [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza słodziak z Adasia :)
A gdzie rajstopki i czapka ? Lol [emoji23][emoji23][emoji23]

A wiec Emily ma wirusowe zapalenie płuc :( ... Na szczęście stan sie polepsza :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1430835154.960494.jpg

Po obiadku drzemkę miala :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430835154.960494.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430835154.960494.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 62
Karina słodka jest Emily taki pysio śliczny :) jakaś plaga na te zapalenia płuc :-/ dobrze że sie polepsza!! Zdrówka
Kubuś rośnie jak na drożdzach :)
Adas by się chyba wściekł w tej czapie i rajtuzach :p

Milia trochę daleko..no chyba że mleczko sobie weźmiesz ?

reklama
Karina, śliczna Emily jest jak laleczka :-) cieszę się, że jest poprawa, oby jak najszybciej wyzdrowiała!
A Kubuś pięknie rośnie :-) 2 są do 6 kg, za ciasne już?

Małgosia też mi właśnie ulała, ale wydaje mi się, że akurat takie ilości jak u niej są w normie, na razie mnie to nie niepokoi, mam nadzieję, że niedługo u Waszych się unormuje...

Natasza, mleczko na pewno bym wzięła, tylko się boję, że skończę z Małgosią na rękach, pchając gondolę... I na dodatek deszcz na jutro zapowiadają :( pewnie rano zadecyduję, jak zobaczę, jaka jest pogoda...

Do góry