reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Moja mama pije czystka przy cukrzycy może ze 2-3 tyg i juz po kilku dniach byla różnica w poziomach cukru

Ja Adasia pranie robie co 2 max 3 dni i pralka pełna po brzegi !!

Doli ja ziółek nie lubie :p

reklama
Natasza ja raz na 5-7 dni i pół pralki hehe co Wy się tak brudzicie?? :D

Mój się jeszcze nie przekupkal ani nic, pieluchy mamy pampers 1 ,albo z Rossmanna..
Za to przy 1 były takie jazdy hehe

bylam u lekarza niestety kazala natychmiast zaczac brac antybiotyk i dala mi jeszcze skierowanie do chirurga jakby cyc dalej byl opuchniety bo moze sie ropien zrobic ://

Margo to nie zazdorszcze takiego dnia :/ no i twoja to silaczka :) nasza leniuch nic nie chce robic ;)

oj tak opowiadacie ze starszaki wam na nerwy dzialaja
jak bylam w ciazy z synem to tak myslalam ze jak drugie bedzie spalo to wtedy starszej bede poswiecala maksymalnie duzo czasu i czulosci zeby nie czula sie odtracona itd ale tak jak wy starszak mnie wkurzal w sumie bez powodu bo grzeczna byla i dla mnie wybawieniem bylo jak ja moja mama w dzien zabrala a mlodsze nie spalo tak duzo jak mialam nadzieje ze bedzie do tego smoka nie chcial i wisial mi na cycu non toper :// takze rozumiem przez co przechodzicie , moje tylko do rzadnego przedszkola/ zlobka nie chodzily :/

Babydust niewesolo z ta choroba :/ zdrowka!!

Margo mi sie wydaje ze to tradzik. Moja tak wysypalo ze az ropnych kilka miala. Czolo calusienkie. Teraz juz schodzi ale nadal sporo ma.

No ja nue sprecyzowalam ze jak juz piore raz na kilka dni to min.3 pralki a wsad mam 8kg :D jakos wole hurtem...

Natasza to super z cukrami. Pewnie zatoki potrzebuja wiecej czasu.

Moje dziecko u kolegi. Drugie spi to ja pisze prace. Jutro rozmowa z promotorka...

Babydust o kurcze aż tak poważne to???? Od zawiania???? Nago latalas??? Oby Ci przeszło szybko!!!!

Tabasia gdzie ty to wieszasz?? :D

Czystek to takie ziolo. Parzy sie i pije.

A o vit c wrzucę potem z komputera. Teraz z Tel nie mam Jak.

Jagód sie mi okragla robi jak nic.

Babydust masakra !:o ale się narobilo u Ciebie :/ nie boli Cie ta piers jak mała ciągnie ?:o
Zdrowiej nam szybko !:*

Mój alajamnik pilnuje Wojtusia :D

Załączniki

• 1430832141077.jpg
    1430832141077.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 68
Hehe, Pat, nasz też tak próbuje, ale ma taki ciężki łeb, że mu nie pozwalam, tylko jak karmię, to nie mam jak go odgonić...

Pranie małej robię tak samo jak Doli, też tylko pół wsadu co kilka dni/raz na tydzień...

Babydust, współczuję, oby nic tam się już nie rozwinęło...

O tak wyrósł nasz szczeniaczek :-D

DSC02053 - Kopia.jpgDSC02071 - Kopia.jpg

Załączniki

• DSC02053 - Kopia.jpg
    DSC02053 - Kopia.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC02071 - Kopia.jpg
    DSC02071 - Kopia.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Kuklaki dlatego juz wyzdrowialam i ciesze sie zdrowiem...:tak: dzieki jeszcze raz... he he

Babydust looo matko... kuruj sie!! oby szybko przeszlo....;-)

Pat super fotka, ale fajny przyjaciel!! ;-)

Do góry