reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Milia może Malgosia miała chwilowy problem kupkowy oby!! Ja też mam to mleko na czarną godzinę :)

Taak jak porozbierany na dworze to szczę$liwy:)

Doli jak go wyciągnelam w parku z wózka to babką prawie oczy z orbit powychodziły :)) i dziś jeszcze bez budy bo kupiluśmy mu parasolkę ;)

reklama
Moje dziecko ma swoje zdanie na ten temat :D

Załączniki

• 1429981245240.jpg
    1429981245240.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 76
Aneczka my po 2 dniach chyba wychodzimy z kryzysu - zobaczymy jak nocka :/ ale od poludnia juz jadla normlanie co 2 - 3 godz a nie co godzine wiec lepiej

u nas niby 20 stopni bylo ale dalej z wiatrem
takze kombinezonik w dalszym ciagu grany i jak mloda przynieslismy z dworu to wcale zgrzana nie byla ale przynajmniej mogla pospac sobie dalej bez cieplego ubrania przy otwartym balkonie na osciez przykryta tylko kocykiem :)

Lei tyle mleka sciagasz :szok: rety ja fakt ze pomiedzy karmieniami ale ledwo 60ml z obu cycow sciagam :) moze starsza dokarmiaj jak tego tyle masz hahaha moje starszaki koniecznie chcialy sprobowac mojego mleka wiec dalam im na lyzce :-D pluły dalej niz widzialy hahaha

Karina myslisz ze Kubus juz ma katar ? takie maluszki maja jeszcze odporonosc po mamusi wiec nie choruja tak szybko :) ale zycze zdrowka Emily i Kubusiowi

Pat wszystkiego najlepszego :)

Natasza nie to ewidentnie cyc już żreć... Ostre ssanie zaliczone że starszym i była różnica;) domyślam się reakcji na spacerze hehe, my bez takich odważnych akcji bo w cieniu zimno i zimny wiatr który był dosyć mocny.. Adaś boski hehehe :D

Milia my też bebilon ale zwykły pół na pół z comfortem, dokarmiam go 1-2 razy na dobę..

A ja już pod prysznicem prawie :D

Karina misiu śliczny i super pamiątka :)
Kurde nie fajnie z tym katarkiem :-/ oby jak najszybciej im przeszło !!&&&

My już po spacerku i po zakupach Adaś został wyletniony ale dobrze mu było :)
Śliczny krasnoludek. Oj jak zazdroszcze pogody i spacerków. :-)

Dziękuje dziewczynki !:*

Natasza słodki krasnal :)
A tu mój malutki i uchwycony uśmiech <3
Uśmieszki naszych maluszków bezcenne, jak widze u mojej uśmieszek, to nie wiem czy się śmiać czy płakać z radości.

Pat wszystkiego dobrego.

Moja dzisiaj co godzine prawie jadla i co chwile kupe robila i to taka zadka, to normalne? Tate nawet obsrala jak ja przebieral, myslalam ze padne:-D. A od wczoraj kupa to jak musztarda:szok:
Ropka jej leci z jednego oczka. Dobrze ze jutro przyjdzie pediatra.

Fajnie macie ze spacerkami, ja mam nadzieje ze nie bede 40 dni w domu siedziec bo oszaleje.

reklama
U nas tez kupsztal jak musztarda z babelkami.

Ja dzis karmilam nad woda;) u nas w centrum mini plaza i zalew + plac zabaw. Do domu 5 min ale starszy nie dal sie zaciagnac . Mlodszy zjadl pod pielucha i dalej spi wrocilismy do domu i spi. Oby noc tez przespal bo ja ledwo zyje juz na dworze ziewalam.
Matka wykapana w pizamie a dzieci - starszy jak diabel po zabawach w piachu oglada bajki i nie wolno mu przeszkadzac a drugi spi. 4 h isnych szalenstw i dalej ma sile ja troche postalam z wozkuem reszte na lawce i padam.

Natasza cudne zdjecie;) moj czesto ma takie zdanie. ;)

Pat 100 lat;).

Karina zdrowka dla dzieci.

Do góry