reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pat no widzisz !! Trzeba było wczoraj działać a nie spać:p a tak serio to oby szybko poszło!! Wiesz jesteś po terminie to są ostrożni..będziesz miała przynajmniej ktg kilka razy dziennie i będziesz spokojniejsza..

Myla już po obchodzie?? Wychodzicie?? Mam nadzieje !!!!

Kciuki za dziś rodzące!!!&&

Renatka dawaj dawaj!! Łyk oleju i po sprawie;)

Ja zbieram się na spacer;)

reklama
Pat moze dadza Ci oxy,zaloza woreczek foleya. Albo jeszcze jakos inaczej pomoga. A mialas usg? W cale sie nie dziwie ze cie zostawili po terminie. I Ty i Wojtus jestescie bezpieczniejsi a i sami lekarze tez wola dmuchac na zimne.

Renatka pij zobaczymy czy zadziala :p

Natasza Ty na spacer a ja do wyra... nie wiem co jest ale moje dziecie do polnocy skrzeczy a do rana steka :)) a w dzien spi jak aniolek. Dzis probujemy zmienic rutyne. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo ja juz chodze na rzesach...

Pat nie schizuj bo lewatywa Ci nie będzie potrzebna :p :p

Tabasia 3tyg ??????????? wow!!! moj 6 dni! :D

Renatka Ty tez cykorzysz? :p no nieeeeeeeeeee pierw narzekają a teraz schiza :p

Pat bo termin minął.. może popatrza 3-4 dni i wtedy zdecydują, a zostawili bo może się zadziać w każdej chwili

wrzuciłam zdj ;-)

Szaj gratulacje coreczki!! :tak:

sharmota gratuluje coreczki!! i jaka duza!:tak:

to juz mamy kilka Zuzii na forum

Aniaa kciuki zacisniete;-)

Pat oby sie rozkrecilo u ciebie... szkoda ze zostajesz w szpitalu, ale maja was na obserwacji!:tak:

Moje jutro beda mialy 3 tygodnie:tak:

reklama
Pat jak leżałam na patologii to była laska i tak jej trzymali chociaż miala wskazania do cc ale oni chcieli sn u niej..jej juz było wszystko jedno..urodziła 5 dni po terminie.. jak już nie wiem, ale wiem, że tydz przed miała skurcze co 3 min nieraz które ustawały..

Do góry